Etusivu » Certeum Oy:n osakkeiden myynti saatu päätökseen

Certeum Oy:n osakkeiden myynti saatu päätökseen

Certeum Oy:n osakkeiden myynti saatu päätökseen

Julkaistu: 2015-12-16 11:19:07 CET
Sponda Oyj
Pörssitiedote
Certeum Oy:n osakkeiden myynti saatu päätökseen

Sponda Oyj Pörssitiedote 16.12.2015, klo 12:20

Certeum Oy:n osakkeiden myynti saatu päätökseen

Sponda Oyj on tänään saattanut päätökseen omistamiensa Certeum Oy:n osakkeiden myynnin Space (Logistics) Pledgeco S.à.r.lille, joka on osa Blackstone Real Estate Partners Europe IV:ta. Kauppahinta pääoman palautuksen ja muiden tavanomaisten tarkistusten jälkeen oli noin 181 miljoonaa euroa. Sponda kirjaa kaupasta noin 6 miljoonan euron myyntivoiton. Kaupan yksityiskohdista tiedotettiin 14.10.2015.

Sponda Oyj

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Kari Inkinen, 0400 402 653
yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja Pia Arrhenius, 040 527 4462

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,2 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!