Etusivu » Basware laajentaa yhteistyötä suuren panimoyhtiön kanssa tarjoamalla kattavia verkkolaskupalveluja

Basware laajentaa yhteistyötä suuren panimoyhtiön kanssa tarjoamalla kattavia verkkolaskupalveluja

Basware

Basware laajentaa yhteistyötä suuren panimoyhtiön kanssa tarjoamalla kattavia verkkolaskupalveluja

Basware Oyj, pörssitiedote, 16.12.2015 klo 13:00

Basware laajentaa yhteistyötä suuren panimoyhtiön kanssa tarjoamalla kattavia verkkolaskupalveluja

Basware on laajentanut verkkolaskupalvelusopimustaan suuren panimoyhtiön kanssa Tanskassa. Sopimus sisältää täysin ulkoistetun verkkolaskujen lähetyspalvelun kaikkien lähtevien laskujen käsittelyn automatisoimiseksi sekä tulostus- ja aktivointipalvelut, joilla kannustetaan myös ostajien siirtymistä verkkolaskutukseen. Sopimuksen arvo ylittää 3,1 miljoonaa euroa viiden vuoden aikana.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme jatkaa ja laajentaa pitkäaikaista strategista yhteistyötä ja läheistä suhdettamme tämän merkittävän asiakkaan kanssa. Baswaren palvelujen avulla asiakas tehostaa talousprosesseja ja leikkaa kustannuksia sekä yksinkertaistaa toimintaansa automatisoimalla vuosittain asiakkailleen lähettämiensä 600 000 laskun käsittelyn. Tarvittaessa tulostamme laskut asiakkaille, jotka eivät vielä pysty vastaanottamaan verkkolaskuja, ja samalla aktivoimme yhä useamman heistä ottamaan verkkolaskutuksen käyttöön nopeasti ja helposti. Asiakkaamme pystyy tekemään helposti ja tehokkaasti yhteistyötä omien asiakkaidensa kanssa avoimessa Basware Commerce Network -verkostossamme paikasta riippumatta”, Basware Oyj:n toimitusjohtaja Esa Tihilä kertoo.

Lisätietoja:

Esa Tihilä, toimitusjohtaja, Basware Oyj
Puh. 040-480 7098

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.basware.fi/sijoittajat

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-12-16 12:00 CET
© Hugin BV.

Permalink: /2015/12/16/Basware+laajentaa+yhteisty%C3%B6t%C3%A4+suuren+panimoyhti%C3%B6n+kanssa+tarjoamalla+kattavia+verkkolaskupalveluja+HUG1974042.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!