Etusivu » Verifone ja Euroloan tarjoavat uuden maksutavan monikanavaiseen maksamiseen

Verifone ja Euroloan tarjoavat uuden maksutavan monikanavaiseen maksamiseen

Verifone ja Euroloan tarjoavat uuden maksutavan monikanavaiseen maksamiseen

Julkaistu: 2015-06-05 08:00:00 CEST
Euroloan Group Oyj
Lehdistötiedote
Verifone ja Euroloan tarjoavat uuden maksutavan monikanavaiseen maksamiseen
Verifone Finland Oy ja Euroloan Group Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta Verifonen yhteistyökumppaneina toimivat kauppiaat voivat tarjota kuluttajille Euroloanin maksuvaihtoehtoa verkkokaupoissaan ja myymälöissään.

Helsinki, Suomi, 2015-06-05 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) — ”Haluamme yhdessä Verifonen kanssa tarjota palvelua, joka auttaa kauppiaita palvelemaan kuluttajia entistä paremmin ja monipuolisemmin muuttuvassa ostoympäristössä. Yhteistyömme myötä kuluttaja maksaa ostoksensa verkkokaupassa ja myymälässä helposti, nopeasti ja turvallisesti – ilman turhia välivaiheita”, toteaa Euroloanin yritysrahoitusliiketoiminnan johtaja Seppo Sairanen.

Uusinta teknlogiaa palveluissaan käyttävä Euroloan tarjoaa kuluttajille kolme vaihtoehtoista maksutapaa: lasku, erämaksu ja luottotili.

Palvelu toimii samalla tavoin niin myymälässä kuin verkkokaupassakin. Laskulla maksaessaan kuluttaja saa korotonta maksuaikaa, ja laskun voi kätevästi vielä myöhemmässä vaiheessa muuttaa erämaksuksi jopa 24 kuukauden maksuajalla. Euroloan-luottotili mahdollistaa myös suuremmat hankinnat 7 000 euroon saakka.

Monikanavaisuus on noussut erääksi tärkeimmistä vaatimuksista maksamisessa. Euroloan-Verifone -yhteistyön ansiosta kauppiaalla on mahdollisuus tarjota yhtenäistä, helppoa ja välitöntä maksamista myymälässä ja verkkokaupassa. Euroloan-maksuvaihtoehdot vähentävät keskeytyneiden ostotapahtumien määrää, kasvattavat myyntiä ja helpottavat toimitusten, tuotepalautusten ja tilitysten seurantaa. Euroloan kantaa luottoriskin ja hoitaa laskutuksen kauppiaan toiveiden mukaisesti.

”Huomasimme, että markkinoilla olevien maksupalveluiden joukkoon kaivattiin uudenlaista vaihtoehtoa. Tämän perusteella lähdimme kehittämään helppokäyttöistä, aiempaa joustavampaa maksupalvelua, joka vastaa kauppiaiden ja kuluttajien vaatimuksia”, Sairanen toteaa.

Euroloan Group Oyj on voimakkaasti kasvava kansainvälinen FinTech-yhtiö (Financial Technology), jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut toimistot Tukholmassa sekä Varsovassa. Euroloan on kehittänyt markkinoiden tehokkaimpiin lukeutuvan liiketoimintamallin ja sitä tukevan, edistyksellisen IT-järjestelmän. Yritys tarjoaa asiakkailleen reaaliaikaisen luottopäätöksen, joka toteutetaan täysin automaattista, pilvipalveluna toimivaa järjestelmää hyödyntäen. Euroloan on vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavista rahoituspalvelujen tarjoajista Euroopan markkinoilla ja kasvattanut liikevaihtoaan voimakkaasti perustamisestaan 2007 lähtien. www.euroloan.fi

Verifone on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. Yhtiö tarjoaa sähköisen maksamisen ratkaisuja erilaisiin ympäristöihin, pienistä lähikaupoista aina suuriin kansainvälisiin ketjuyrityksiin. Verifone on toimittanut yli 20 miljoonaa maksupäätettä ja asentanut yli 20 000 sähköisen kaupankäynnin ratkaisua ympäri maailmaa. Verifone-konsernissa työskentelee 5600 työntekijää 150 maassa. www.bluecommerce.fi

Lisätiedot:
Sirkku Jauhiainen
sirkku.jauhiainen@euroloan.com, puh. 050 5710 439

Seppo Sairanen
seppo.sairanen@euroloan.com, puh. 050 0523 974

Kuvat:

Euroloan powered by Verifone
Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter