Etusivu » VALOE ON SAANUT FTTK:LTA TIEDOKSI HAKEMUKSEN VÄLIMIESMENETTELYN ALOITTAMISEKSI

VALOE ON SAANUT FTTK:LTA TIEDOKSI HAKEMUKSEN VÄLIMIESMENETTELYN ALOITTAMISEKSI

VALOE ON SAANUT FTTK:LTA TIEDOKSI HAKEMUKSEN VÄLIMIESMENETTELYN ALOITTAMISEKSI

Julkaistu: 2015-06-24 20:50:00 CEST
Valoe Oyj
Pörssitiedote
VALOE ON SAANUT FTTK:LTA TIEDOKSI HAKEMUKSEN VÄLIMIESMENETTELYN ALOITTAMISEKSI

Valoe Oyj Pörssitiedote 24.6.2015 klo 21.50

VALOE ON SAANUT FTTK:LTA TIEDOKSI HAKEMUKSEN VÄLIMIESMENETTELYN ALOITTAMISEKSI

Valoe Oyj on saanut FTTK Company Limitediltä (“FTTK”) tiedoksi hakemuksen välimiesmenettelyn aloittamiseksi. Välimiesmenettely koskee yhtiöiden välistä osakekauppaa, jossa 30% Cencorp Automation Oy:n osakkeista vaihtaa omistajaa ja siihen liittyvää riitakokonaisuutta. Hakemuksessa vaaditaan ensisijaisesti välimiesoikeutta vahvistamaan, että osakekauppa on saatettu loppuun, ja että osakkeiden hallinta on siirtynyt FTTK:lle kauppahinnan tultua kokonaan maksetuksi. Valoe kiistää vaateet perusteettomina ja katsoo, että em. osakekauppa ei tule voimaan ennen kuin kauppasopimuksen muut ehdot ovat täyttyneet. Valoe tulee vaatimaan FTTK:lta oikeudenkäyntikulujensa ja muiden mahdollisten vahinkojensa korvaamista täysimääräisenä.

Mikkelissä 24. päivänä kesäkuuta 2015

Valoe Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082
email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter