Etusivu » Turvatiimin asiakaslähtöisempi organisaatio

Turvatiimin asiakaslähtöisempi organisaatio

Turvatiimin asiakaslähtöisempi organisaatio

Julkaistu: 2015-06-03 09:00:00 CEST
Turvatiimi
Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus
Turvatiimin asiakaslähtöisempi organisaatio

Turvatiimi Oyj Pörssitiedote 03.06.2015 klo 10.00

Turvatiimissä on muutettu organisaatiota asiakaslähtöisemmäksi 3.6.2015 alkaen ja myös johtoryhmän rakenne on muuttunut. Kaikki alla mainitut henkilöt muodostavat uuden johtoryhmän ja raportoivat toimitusjohtaja Juha Murtopurolle.

Asiakkuusjohtajiksi on nimitetty

Anssi Mäkitalo, 33, vastuullaan kaupan asiakassegmentti. Anssi toiminut aikaisemmin Turvatiimissä pääkaupunkiseudun kaupan yksikönpäällikkönä.

Pasi Rouvali, 43, vastuullaan teollisuuden asiakassegmentti, Pasi on toiminut aikaisemmin Turvatiimissä Turku-Salo-alueen palvelupäällikkönä.

Mika Pettinen, 46, vastuullaan julkisen talouden asiakassegmentti. Mika on toiminut aikaisemmin Turvatiimissä pääkaupunkiseudun aulapalveluyksikön yksikönpäällikkönä.

Liikenne ja logistiikka asiakassegmentistä vastaa toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

Aluepäälliköiksi on nimitetty

Timo Soininen, 46, vastuullaan Etelä-Suomen alue sisältäen Uudenmaan sekä Kanta- ja Päijät-Hämeen maakunnat. Timo on toiminut aikaisemmin Turvatiimissä pääkaupunkiseudun piirivartioinnin yksikönpäällikkönä.

Pasi Rouvali, 43, vastuullaan Länsi-Suomen alue sisältäen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan ja Ahvenanmaan maakunnat. Pasi on toiminut aikaisemmin Turvatiimissä Turku-Salo alueella palvelupäällikkönä.

Ilkka Kananoja, 43, vastuullaan Pohjois-Suomen alue sisältäen Keski-Suomen, Pohjanmaan, Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin maakunnat. Ilkka on toiminut aikaisemmin Turvatiimissä Länsi-Suomen aluepäällikkönä.

Markku Hämäläinen, 48, vastuullaan Itä-Suomen alue sisältäen Kymenlaakson, Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä- ja Pohjois-Savon maakunnat. Markku jatkaa aikaisemmassa tehtävässään.

Tukitoiminnoissa on tehty seuraavat nimitykset

Talous- ja hallintojohtajaksi Mia Åberg, 46. Mia jatkaa myös aikaisemmissa tehtävissään Turvatiimin emoyhtiössä Atine Groupissa.

Tietohallintojohtajaksi Mikael Lönnroth, 42. Mikael on aikaisemmin toiminut mm. Tietohallinto- ja Yhteiskuntajohtajana Oral Hammaslääkärit Oyj:ssä.

Henkilöstöjohtajaksi Anrika Salonen, 37. Anrika on toiminut aikaisemmin Turvatiimissä henkilöstöpäällikkönä.

Myyntijohtajaksi Kaj Ignatjew, 42. Kaj jatkaa aikaisemmassa tehtävässään.

Asiakkuusjohtajaksi Pasi Salo, 36, vastuullaan suurasiakkaat. Pasi on aikaisemmin toiminut Turvatiimissä avainasiakaspäällikkönä.

Markkinointijohtajaksi, Tiina Tanttu, 36. Tiina on toiminut aikaisemmin Turvatiimissä markkinointipäällikön tehtävissä.

Toivotan kaikki uudet johtoryhmän jäsenet tervetulleiksi ja kaikille menestystä uusilla vastuualueillaan.

TURVATIIMI OYJ

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja

puh. 0207 363 200

juha.murtopuro@turvatiimi.fi, www.turvatiimi.fi

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen turvallisuuspalveluiden ja turvatekniikan yritys. Toimintamme periaatteita ovat asiakaspalvelu, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2014 Turvatiimin liikevaihto oli 36,4 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 900 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti