Etusivu » Turvatiimi Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on nimetty välimiesoikeus

Turvatiimi Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on nimetty välimiesoikeus

Turvatiimi Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on nimetty välimiesoikeus

Julkaistu: 2015-06-18 10:00:00 CEST
Turvatiimi
Yritysosto ja ostotarjous
Turvatiimi Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on nimetty välimiesoikeus

Turvatiimi Oyj Pörssitiedote 18.6.2015 klo 11.00

Keskuskauppakamarin lunastuslautakunta on määrännyt yksijäsenisen välimiesoikeuden ratkaisemaan muita kuin Atine Group Oy:n omistuksessa olevia Turvatiimi Oyj:n osakkeita koskevaa lunastusoikeutta ja lunastushintaa koskevat erimielisyydet. Välimiesoikeuden ainoana jäsenenä toimii asianajaja Pauliina Tenhunen.

Atine Group Oy ilmoitti 13.4.2015, että sen omistusosuus Turvatiimi Oyj:n osakkeista ja äänimäärästä on ylittänyt yhdeksän kymmenesosaa (9/10) ja että Atine Group Oy käyttää osakeyhtiölain mukaista oikeuttaan lunastaa muiden Turvatiimi Oyj:n osakkeenomistajien kaikki osakkeet. Atine Group Oy:n tarjoama lunastushinta on 0,13 euroa osakkeelta, mikä vastaa Atine Group Oy:n 13.2.2015 julkistamassa vapaaehtoisessa julkisessa ostotarjouksessa maksamaa vastiketta.

TURVATIIMI OYJ

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja

puh. 0207 363 200

juha.murtopuro@turvatiimi.fi

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen turvallisuuspalveluiden ja turvatekniikan yritys. Toimintamme periaatteita ovat asiakaspalvelu, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2014 Turvatiimin liikevaihto oli 36,4 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 900 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter