Etusivu » Tuoteturvallisuutta varmistava elintarviketurvallisuussertifikaatti Kesprolle

Tuoteturvallisuutta varmistava elintarviketurvallisuussertifikaatti Kesprolle

Kesko Corporation

Tuoteturvallisuutta varmistava elintarviketurvallisuussertifikaatti Kesprolle

KESKON LEHDISTÖTIEDOTE 04.06.2015 KLO 09.00 1(1)

Vastuullisuus, laatu ja elintarvikkeiden turvallisuus ovat Kesprolle tärkeitä peruspilareita, jotka ohjaavat jokapäiväistä toimintaa asiakkaiden parhaaksi. Tuorein osoitus tästä on sertifiointilaitos DNV GL:n myöntämä ISO 22000-sertifikaatti. ISO 22000 on elintarviketurvallisuusjärjestelmä, joka keskittyy elintarviketurvallisuuteen liittyvien vaarojen arviointiin ja niitä ennaltaehkäisevien toimintatapojen varmistamiseen.

Elintarviketurvallisuusjärjestelmä täydentää kattavaa kokonaisuutta, johon Kesprossa jo entuudestaan kuuluu ISO 9001 -laatujärjestelmä. Kespron kuljetuksista ja varastoinnista vastaavalla Keslogilla on ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä.

– Kespro noudattaa Kesko-konsernin maailmallakin tunnustettuja vastuullisuuden periaatteita. Sertifioidut järjestelmät ohjaavat meillä koko toimintaa. Sekä asiakkaamme että sidosryhmämme voivat luottaa siihen, että toiminta ja tuotteet ovat luotettavia, turvallisia ja laadukkaita. Ulkopuolisen auditoijan sertifioima, jatkuvasti kehittyvä järjestelmä takaa, että laadun tuottokyky on meillä hyvää ja elintarvikkeiden turvallisuus hallittua, sanoo Kespron toimitusjohtaja Mika Halmesmäki.

Kattavan elintarviketurvallisuusjärjestelmän avulla Kespro varmistaa omalta osaltaan tuotteiden säilymisen turvallisina ja laadukkaina läpi koko toimitusketjun, tuottajalta asiakkaalle. HACCP-riskikartoituksen avulla on luotu toimintamalli konkreettisine toimintaohjeineen. Sen tavoitteena on estää jo ennalta mahdollisten vaarojen toteutuminen. Toimintatapoja parannetaan jatkuvasti asiakkaiden vaatimuksia ja palautteita kuuntelemalla.

­- ISO 22000 -järjestelmä on yksi merkki asiakastarpeiden huomioimisesta. Tuomme lisäarvoa asiakkaillemme varmistamalla tuotteiden turvallisuuden jatkuvalla laadun ja elintarviketurvallisuuden seurannalla. Tämä tarkoittaa esimerkiksi elintarvikkeiden huolellisia vastaanottotarkistuksia, hygieenisiä toimintatapoja sekä tuoteturvallisuuteen perehdytettyä henkilöstöä. Varmistamme myös, että yhteistyössä kanssamme olevien toimittajien elintarviketurvallisuus on kunnossa, Mika Halmesmäki korostaa.

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Mika Halmesmäki, Kespro Oy, p. 01053 24146 ja laatupäällikkö Mia Haavisto, Kespro Oy, p. 01053 24029.

ISO 22000 tunnuksen saat ladattua Keskon aineistopankista Logot-kansiosta:
http://aineistopankki.kesko.fi/

Kespro on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja catering-toimialan (HoReCa) tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina Suomessa. Kespro tarjoaa asiakkailleen monipuoliset hankintaratkaisut sekä toimitus- ja noutopalvelut. www.kespro.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-04 08:00 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/04/Tuoteturvallisuutta+varmistava+elintarviketurvallisuussertifikaatti+Kesprolle+HUG1926232.html

Jätä kommentti

facebook twitter