Etusivu » Tero Huovinen nimitetty Kemiran viestintä- ja yritysvastuujohtajaksi

Tero Huovinen nimitetty Kemiran viestintä- ja yritysvastuujohtajaksi

Kemira Oyj

Tero Huovinen nimitetty Kemiran viestintä- ja yritysvastuujohtajaksi

Kemira Oyj
Lehdistötiedote
30.6.2015 klo 9.00 (CET+1)

Tero Huovinen on nimitetty Kemira Oyj:n viestintä- ja yritysvastuujohtajaksi 1.8.2015 alkaen. Hän tulee raportoimaan Kemiran toimitusjohtaja Jari Rosendalille. Huovinen on toiminut Kemiran sijoittajasuhdejohtajana vuodesta 2010 ja tulee väliaikaisesti jatkamaan myös tässä tehtävässä kunnes uusi sijoittajasuhdejohtaja on nimitetty.

“Tero on viime vuosina osallistunut aktiivisesti Kemiran muutostyöhön ja on samalla nostanut sijoittajasuhdetoimintomme kansainväliselle tasolle. Tero tukee Kemiran kasvuun keskittynyttä strategiaa johtamalla viestintä- ja yritysvastuutoimintoja, joiden tavoitteena on kasvattaa Kemiran näkyvyyttä ja vastata jatkuvasti kasvaviin sisäisiin  ja ulkoisiin yritysvastuuseen liittyviin odotuksiin”, toteaa Kemiran toimitusjohtaja Jari Rosendal.

Leena Lie, Kemiran nykyinen viestintä- ja yritysvastuujohtaja jättää Kemiran aloittaakseen Cargotec Oyj:n viestintäjohtajana.

Lisätietoja

Kemira Oyj
Jari Rosendal, toimitusjohtaja
010 862 1801

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme vesi-, energia- ja raaka-ainetehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2014 Kemiran liikevaihto oli 2,1 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 250. Kemiran osakkeet on listattu NASDAQ OM Helsinki Oy:ssä.
www.kemira.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-30 08:00 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/30/Tero+Huovinen+nimitetty+Kemiran+viestint%C3%A4+ja+yritysvastuujohtajaksi+HUG1932780.html

Jätä kommentti

facebook twitter