Etusivu » Telko allekirjoitti aiesopimuksen Pietarin logistiikkakeskuksen tontin ostosta

Telko allekirjoitti aiesopimuksen Pietarin logistiikkakeskuksen tontin ostosta

Aspo Plc

Telko allekirjoitti aiesopimuksen Pietarin logistiikkakeskuksen tontin ostosta

ASPO Oyj      PÖRSSITIEDOTE    22.6.2015 klo 08.30

TELKO ALLEKIRJOITTI AIESOPIMUKSEN PIETARIN LOGISTIIKKAKESKUKSEN TONTIN OSTOSTA

Aspo-konserniin kuuluva Telko Oy on allekirjoittanut aiesopimuksen YIT-konsernin tytäryhtiön, YIT St. Petersburgin kanssa, YIT:n Gorelovon Greenstate teollisuus- ja logistiikkapuistossa sijaitsevan 32 840 m2:n tontin ostosta Leningradin alueella.

Muoviraaka-aineisiin ja teollisuuskemikaaleihin erikoistunut Telko on kasvanut voimakkaasti ja vuotuinen liikevaihto Venäjällä on noussut noin 50 miljoonan euron tasolle. Venäjän liiketoiminta on ollut koko ajan kannattavaa. Telko on toiminut Venäjällä 15 vuotta ja liiketoimintavolyymien kasvaessa tarve omalle logistiikkakeskukselle on tullut ajankohtaiseksi. Yhtiö on jo useamman vuoden ajan selvittänyt mahdollisuutta perustaa oma logistiikkakeskus Venäjälle teollisuuden raaka-aineille.

“Pidämme tulevaa investointia Telkon Venäjän toiminnan kehittämisen kannalta merkittävänä. Uusi logistiikkakeskus mahdollistaa uusien palveluiden ja tuotteiden tarjoamisen Venäjän ja tulliliiton alueen asiakkaille sekä edistää Telkon toimintamahdollisuuksia ja kasvua idässä. Arvioimme, että juuri nyt on oivallinen hetki investoida maa-alueeseen ja rakentamiseen erityisesti Venäjällä,” sanoo Telkon toimitusjohtaja Kalle Kettunen.

Telkon ja YIT:n aiesopimus allekirjoitettiin Pietarissa Leningradin alueen kuvernöörin Alexander Drozdenkon läsnä ollessa Pietarin talousfoorumin yhteydessä.

ASPO Oyj

Aki Ojanen
toimitusjohtaja

Lisätiedot:
Aki Ojanen, toimitusjohtaja Aspo Oyj, puhelin: +358 9 5211 tai +358 9 400 106 592,
sähköposti: aki.ojanen(a)aspo.com
Kalle Kettunen, toimitusjohtaja, Telko Oy, puh: +358 9 521 7201

Telko on muoviraaka-aineiden ja teollisuuskemikaalien kansanvälinen asiantuntija- ja jakeluyritys, joka hakee kasvua erityisesti idän kehittyviltä markkinoilta. Vuonna 2014 Telkon liikevaihto oli 227 miljoonaa euroa ja yritys työllisti 258 ammattilaista 15 maassa. Telko on yksi monialakonserni Aspon vahvoista yritysbrändeistä. www.telko.com.

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kaukomarkkinat, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua. www.aspo.fi

JAKELU:
NASDAQ OM Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-22 07:30 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/22/Telko+allekirjoitti+aiesopimuksen+Pietarin+logistiikkakeskuksen+tontin+ostosta+HUG1929583.html

Jätä kommentti

facebook twitter