Etusivu » TAPIO TOMMILA NIMITETTY PANOSTAJAN VARATOIMITUSJOHTAJAKSI

TAPIO TOMMILA NIMITETTY PANOSTAJAN VARATOIMITUSJOHTAJAKSI

TAPIO TOMMILA NIMITETTY PANOSTAJAN VARATOIMITUSJOHTAJAKSI

Julkaistu: 2015-06-18 13:00:00 CEST
Panostaja Oyj
Pörssitiedote
TAPIO TOMMILA NIMITETTY PANOSTAJAN VARATOIMITUSJOHTAJAKSI

Panostaja Oyj Pörssitiedote 18.6.2015 klo 14.00

TAPIO TOMMILA NIMITETTY PANOSTAJAN VARATOIMITUSJOHTAJAKSI

Panostaja Oyj:n sijoitusjohtaja KTM, eMBA Tapio Tommila (s.1978) on nimitetty Panostaja Oyj:n varatoimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajan varamieheksi. Tapio Tommila on työskennellyt Panostaja Oyj:n palveluksessa vuodesta 2006 alkaen.

PANOSTAJA OYJ:N HALLITUKSEN PUOLESTA

Juha Sarsama

toimitusjohtaja

Lisätietoja: Juha Sarsama 040 774 2099

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostaja toimii Flexim-yrityskaupan jälkeen kahdeksassa liiketoimintasegmentissä ja Panostaja-konsernissa työskentelee noin 1.300 henkilöä. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2014 konsernin virallinen liikevaihto oli 154,8 miljoonaa euroa.

www.panostaja.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter