Etusivu » Talenomin ensimmäiset franchising-yrittäjät aloittavat

Talenomin ensimmäiset franchising-yrittäjät aloittavat

Talenom Oyj

Talenomin ensimmäiset franchising-yrittäjät aloittavat

Talenom Oyj
 
Lehdistötiedote 16.6.2015 kello 14.00
Talenomin ensimmäiset franchising-yrittäjät aloittavat
 
Talenom on solminut ensimmäiset neljä franchising-sopimusta. Uudet franchising-yrittäjät aloittavat seuraavilla paikkakunnilla: Järvenpää, Pori, Salo ja Tornio. Yrittäjien liiketoiminta on jo käynnistynyt. Uudet toimitilat avautuvat elokuun aikana Porissa, Salossa ja Torniossa, sekä syksyn aikana Järvenpäässä.
 
Talenomin tavoitteena on laajentaa franchising-verkostonsa valtakunnalliseksi siten, että alueilla, joissa Talenomilla ei ole omaa toimistoa, tarjotaan palvelut Talenomin paikallisen franchising-yrittäjän kautta. Asiakas eli suomalainen pk-yritys saa aina saman palvelusisällön riippumatta siitä onko toimisto Talenomin franchising- vai oma toimisto.
 
“Olemme hyvin tyytyväisiä, että olemme saaneet ensimmäiset uudet Talenom-yrittäjä -sopimukset tehtyä. Toivotammekin uudet yrittäjät tervetulleiksi Talenom-perheeseen. Saamme nyt neljä uutta kaupunkia palveluverkostoomme ja voimme tarjota näiden alueiden pk-yrityksille Talenomin palveluja jatkossa paikallisesti”, iloitsee Talenomin toimitusjohtaja Harri Tahkola. “Uskomme, että tämä uudentyyppinen toimintamalli, jossa paikallinen yrittäjä ja valtakunnallinen palvelukonsepti yhdistyvät mahdollistaa tehokkaan laajentumisemme yhä uusille paikkakunnille,” Tahkola jatkaa.
 
TALENOM OYJ
 
Lisätietoja:
Harri Tahkola
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
0400 585 400
harri.tahkola@talenom.fi
 
Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluita. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.
 
Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 29,6 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2013 verrattuna 14 %. Talenomin kasvuhistoria on vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu 2011-2014 oli 13 %. Talenomilla on toimipisteet Suomessa 18 paikkakunnalla ja sen palveluksessa on noin 500 työntekijää.
 
JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talenom.fi

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-16 13:31 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/16/Talenomin+ensimm%C3%A4iset+franchising+yritt%C3%A4j%C3%A4t+aloittavat+HUG1928836.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!