Etusivu » TALENOM LISTAUTUU FIRST NORTH -MARKKINAPAIKALLE HELSINGISSÄ

TALENOM LISTAUTUU FIRST NORTH -MARKKINAPAIKALLE HELSINGISSÄ

TALENOM LISTAUTUU FIRST NORTH -MARKKINAPAIKALLE HELSINGISSÄ

Julkaistu: 2015-06-11 09:00:01 CEST
Nasdaq Nordic
Sijoittajauutiset
TALENOM LISTAUTUU FIRST NORTH -MARKKINAPAIKALLE HELSINGISSÄ

Helsinki, 11.6.2015 – Kaupankäynti Talenom Oyj:n osakkeilla alkoi tänään Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä (kaupankäyntitunnus: TNOM ). Talenomin toimialaluokitus on Teollisuustuotteet ja -palvelut. Nasdaq First North on kasvuyhtiöille suunniteltu monenkeskinen markkinapaikka, jota Nasdaqin pohjoismaiset pörssit ylläpitävät.

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluita. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja. Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 29,6 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa www.talenom.fi

Talenom Oyj:n toimitusjohtaja Harri Tahkola sanoo: ”Talenom on tilitoimistoalan edelläkävijä ja suomalainen menestystarina. Yli neljäkymmentävuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen merkittävimmistä valtakunnallisista tilitoimistoista. Koen tärkeäksi kehittää Talenomia edelleen pitkäjänteisesti Suomen arvostetuimmaksi tilitoimistoksi. First North -listautuminen on merkittävä askel osana tarinaamme. Olen erittäin tyytyväinen listautumisantimme tulokseen ja toivotan uudet osakkeenomistajamme tervetulleiksi mukaan kasvutarinaamme. Laajempi omistuspohja tarjoaa meille hyvän kasvualustan. Tästä on hyvä jatkaa.”

“Olemme iloisia voidessamme toivottaa Talenom Oyj tervetulleeksi Nasdaq First North -markkinapaikalle, jolle se on jo viidestoista yhtiö Suomessa”, sanoo Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Lauri Rosendahl. “Talenom on hieno lisäys Teollisuustuotteet ja –palvelut toimialaluokkaamme, ja odotamme innolla yhteistyötä yhtiön ja sen osakkeenomistajien kanssa.”

Nasdaqin pohjoismaisten pörssien listautumisista vastaava johtaja Adam Kostyál sanoi: “Olemme hyvin tyytyväisiä listautumismarkkinoiden vahvaan kehitykseen Nasdaqin pohjoismaisilla markkinoilla*, jossa Talenomin listautuminen on jo neljäskymmenesviides listautuminen tänä vuonna.”

Talenom Oyj on nimittänyt Hyväksytyksi Neuvonantajaksi Summa Capital Oy:n.

*Pörssilista ja First North -markkinapaikka: Nasdaq Copenhagen, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Iceland ja Nasdaq Stockholm.

Nasdaq First North -markkinapaikka
Nasdaq First North on säännelty monenkeskinen markkinapaikka, jota ylläpitävät eri Nasdaq Nordiciin kuuluvat pörssit. Nasdaq First North ei ole EU:n direktiivin mukainen säännelty markkinapaikka. Nasdaq First North -markkinapaikalla liikkeellelaskijat ovat First North -sääntöjen alaisia eikä liikkeeseenlaskijoita koske säännellyn markkinapaikan kaupankäynnin kohteeksi ottamiseen liittyvät vaatimukset. Sijoittaminen Nasdaq First North -yhtiöihin saattaa sisältää suuremman riskin kuin säännellyllä markkinalla oleviin yhtiöihin sijoittaminen.

Nasdaq-konserni
Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) on johtava kaupankäynti-, selvitys-, pörssiteknologia-, arvopapereiden listaus-, markkinainformaatio- ja listayhtiöpalveluiden tarjoaja kuudella mantereella. Nasdaqin monipuolinen tuotevalikoima mahdollistaa asiakkaiden luotettavan liiketoimintavision suunnittelun, optimoinnin ja toteutuksen. Nasdaq toteuttaa tämän vahvalla teknologiaosaamisellaan, jonka avulla yhtiöiden toimintaan voidaan tuoda läpinäkyvyyttä ja pääomamarkkinoilla toimimiseen tarvittavaa tietoa. Maailman ensimmäisen elektronisen pörssimarkkinan kehittäjän teknologiaa käytetään yli 70 pörssin toiminnassa 50 eri maassa, ja joka kymmenes pörssikauppa maailmassa toteutetaan Nasdaqin teknologialla. Nasdaqiin kuuluviin pörsseihin on listautunut yli 3 500 yhtiötä, joiden yhteenlaskettu markkina-arvo on noin 9,5 biljoonaa dollaria. Nasdaqilla on yli 10 000 yritysasiakasta. Nasdaq Copenhagen, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Iceland, Nasdaq Riga, Nasdaq Stockholm, Nasdaq Tallin, Nasdaq Vilnius, Nasdaq Clearing ja Nasdaq Broker Services ovat tuotemerkkejä vastaaville säänneltyjä markkinoita edustaville yhtiöille, joita ovat Nasdaq Copenhagen A/S, Nasdaq OMX Helsinki Oy, Nasdaq OMX Iceland Hf., Nasdaq OMX Riga AS, Nasdaq OMX Stockholm AB, Nasdaq OMX Tallinn AS, AB Nasdaq OMX Vilnius, Nasdaq OMX Clearing AB ja Nasdaq OMX Broker Services AB. Nasdaq Baltic edustaa Nasdaqin yhteistä tarjontaa Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa. Lisätietoa Nasdaqista löytyy osoitteesta http://nasdaq.com/ambition or http://business.nasdaq.com.

Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements

Information set forth in this communication contains forward-looking statements that involve a number of risks and uncertainties. Nasdaq cautions readers that any forward-looking information is not a guarantee of future performance and that actual results could differ materially from those contained in the forward-looking information. Such forward-looking statements include, but are not limited to, statements about our capital return initiatives. Forward-looking statements involve a number of risks, uncertainties or other factors beyond Nasdaq’s control. These factors include, but are not limited to, Nasdaq’s ability to implement its strategic initiatives, economic, political and market conditions and fluctuations, government and industry regulation, interest rate risk, U.S. and global competition, and other factors detailed in Nasdaq’s filings with the U.S. Securities and Exchange Commission, including its annual reports on Form 10-K and quarterly reports on Form 10-Q. Nasdaq undertakes no obligation to publicly update any forward-looking statement, whether as a result of new information, future events or otherwise.

LISÄTIETOJA:

Maarit Bystedt
puh. (09) 6166 7274
maarit.bystedt@nasdaq.com

Liitteet:
Talenom Tower Picture.jpg

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!