Etusivu » Sponda myi kauppakeskuksen ja toimistotalon Moskovasta

Sponda myi kauppakeskuksen ja toimistotalon Moskovasta

Sponda myi kauppakeskuksen ja toimistotalon Moskovasta

Julkaistu: 2015-06-25 17:27:35 CEST
Sponda Oyj
Pörssitiedote
Sponda myi kauppakeskuksen ja toimistotalon Moskovasta

Sponda Oyj Pörssitiedote 25.06.2015 klo 18:30

Sponda myi kauppakeskuksen ja toimistotalon Moskovasta

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj myi Moskovassa sijaitsevan Solnechniy II –nimisen kauppakeskuksen sekä Bakhrushina House –nimisen toimistotalon Horizon Properties Ltd:lle yhteensä 46,6 miljoonalla dollarilla. Sponda kirjaa kaupasta noin 1,2 miljoonan euron myyntivoiton vuoden 2015 ensimmäisen neljänneksen markkina-arvoihin verrattuna.

-Olemme tyytyväisiä, että kauppa toteutui haastavasta markkinatilanteesta huolimatta, sanoo Spondan toimitusjohtaja Kari Inkinen.

Vuonna 2005 valmistunut Solnechniy II kauppakeskus sijaitsee Moskovan läänissä Ramenskoen keskustassa, osoitteessa 4B Vokzalnaya Street. Kauppakeskuksessa on vuokrattavaa liiketilaa noin 6 500 neliömetriä ja 110 auton parkkitila. Kauppakeskus on täyteen vuokrattu.

Bakhrushina House –toimistotalo sijaitsee Moskovan keskustassa, osoitteessa 32 Bakhrushina Street. Vuonna 2002 valmistuneen toimistotalon vuokrattava pinta-ala on lähes 4000 neliömetriä ja se on vuokrattu täyteen.

Sponda Oyj

Lisätietoja: Kari Inkinen, toimitusjohtaja, 0400 402 653

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,1 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!