Etusivu » Solidium Oy tekee Talvivaaran hallituksen kokoonpanoa täydentävän ehdotuksen varsinaiselle yhtiökokoukselle

Solidium Oy tekee Talvivaaran hallituksen kokoonpanoa täydentävän ehdotuksen varsinaiselle yhtiökokoukselle

Talvivaara Mining Company Plc

Solidium Oy tekee Talvivaaran hallituksen kokoonpanoa täydentävän ehdotuksen varsinaiselle yhtiökokoukselle

Pörssitiedote
Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj
24.6.2015

Solidium Oy tekee Talvivaaran hallituksen kokoonpanoa täydentävän ehdotuksen varsinaiselle yhtiökokoukselle

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj:n (“Yhtiö”) suurin yksittäinen osakkeenomistaja, Suomen valtion kokonaan omistama sijoitusyhtiö Solidium Oy on tänään ilmoittanut Yhtiölle, että se tulee tekemään 25.6.2015 kokoontuvalle Yhtiön varsinaiselle yhtiökokoukselle Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotusta täydentävän ehdotuksen Yhtiön hallituksen jäsenmäärää sekä hallituksen kokoonpanoa koskien.

Solidium Oy tulee ehdottamaan, että yhtiökokous vahvistaisi hallituksen jäsenmääräksi viisi (5) Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan yhtiökokouskutsussa mainitun ehdotuksen ollessa neljä (4). Solidium Oy ehdottaa myös, että Solidium Oy:n toimitusjohtaja Kari Järvinen valittaisiin Yhtiön hallituksen jäseneksi nimitystoimikunnan ehdottamien Tapani Järvisen, Pekka Perän, Stuart Murrayn ja Solveig Törnroos-Huhtamäen lisäksi.

Solidium Oy:n ilmoituksen mukaan se on katsonut parhaaksi pyrkiä edesauttamaan Sotkamon kaivoshankkeen menestystä ottamalla aktiivisen roolin Yhtiön hallituksessa. Ennen ehdotuksen tekemistä Solidium Oy on keskustellut asiasta Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenten kanssa, jotka ovat ilmaisseet tukensa Solidium Oy:n ehdotukselle.

Lisätietoja

Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj Puh. 020 7129 800

Pekka Perä, toimitusjohtaja

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-24 13:05 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/24/Solidium+Oy+tekee+Talvivaaran+hallituksen+kokoonpanoa+t%C3%A4ydent%C3%A4v%C3%A4n+ehdotuksen+varsinaiselle+yhti%C3%B6kokoukselle+HUG1931027.html

Jätä kommentti

facebook twitter