Etusivu » SATO StudioKoti avasi ovensa Käpylässä

SATO StudioKoti avasi ovensa Käpylässä

SATO StudioKoti avasi ovensa Käpylässä

Julkaistu: 2015-06-10 10:10:24 CEST
SATO Oyj
Lehdistötiedote
SATO StudioKoti avasi ovensa Käpylässä
Edullisen asumisen konseptissa korostuvat laatu ja design

Helsinki, Finland, 2015-06-10 10:10 CEST (GLOBE NEWSWIRE) — SATO Oyj, Lehdistötiedote, 10.6.2015 klo 11.10

SATO on kehittänyt uuden sukupolven asumisratkaisun, jossa yhdistyvät erinomainen asiakaskokemus ja viihtyvyys sekä edullinen asumiskustannus.

Uudisrakennuksiin suunnitellut SATO StudioKodit ovat avaria yksiöitä, joissa panostetaan asunnon toimivuuteen sekä räätälöityihin kaluste- ja sisustusratkaisuihin. Asumisviihtyvyyttä lisäävät toimiva parviratkaisu ja parveke. Lähes neljä metriä korkea asunto on moderni kaupunkikoti edullisella vuokralla. StudioKodista on teetetty malliasunto, joka on nyt nähtävillä SATOtalon edustalla Helsingin Käpylässä.

SATO lähti tarvelähtöisesti suunnittelemaan suurimpaan pääkaupunkiseudun kysyntään edullisen asumisen konseptia. Konseptin pilottikohde on tavoitteena käynnistää Raikukujalle Vantaan Martinlaaksoon. Vireillä on kaavamuutoshakemus, jota edeltäneissä keskusteluissa Vantaan viranomaiset ovat osoittaneet ennakkoluulottomuutta ja myönteistä suhtautumista asumismuotojen kehittämiseen normeista joustaen.

Asiakkuus- ja viestintäjohtaja Monica Aro:

– Edullisten asuntojen puute rajoittaa metropolialueen kasvua ja kehittymistä. Rakentamista ohjaavat normit ovat jarruttaneet toimivien pienten asuntojen tarjonnan syntyä.

Investointipäällikkö Miikka Karjaluoto:

– StudioKodilla SATO tarjoaa vuokrayksiöitä sellaiseen hintaluokkaan, jossa ei nykymarkkinoilla ole tarjontaa. Pilottikohteessa uuden kodin kuukausivuokra on 500 euroa.

– Asumisreviiriä laajentavat asukkaiden yhteiset tilat, kuten pilottikohteessa pohjakerroksen iso oleskelutila, joka voi toimia vaikka kahvilana, sekä ylimmän kerroksen suuri terassi ja sauna.

SATO StudioKotiin pääsee tutustumaan heinäkuussa Vantaan Asuntomessuilla. Ennen juhannusta asuntoon voi tutustua Käpylässä erikseen sovittuna ajankohtana.

Lisätietoja:
Investointipäällikkö Miikka Karjaluoto, p. 040 583 0385
Asiakkuus- ja viestintäjohtaja Monica Aro, p. 0201 34 4006, 0400 458 309

Liitteet
Valokuvia malliasunnosta ja kuvia yhteistilasuunnitelmista
Lehdistötilaisuuden esitysmateriaali

www.sato.fi

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista asuntosijoitusyhtiöistä. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 24 200 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 312,3 miljoonaa euroa, liikevoitto 191,3 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 152,2 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 2,6 miljardia euroa.

Liitteet:
SATO_StudioKoti_LIITE.pdf
SATO_StudioKoti_ESITYS.pdf

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter