Etusivu » Revenio Group Oyj: Revenion talousjohtajaksi Robin Pulkkinen

Revenio Group Oyj: Revenion talousjohtajaksi Robin Pulkkinen

Revenio Group Corporation

Revenio Group Oyj: Revenion talousjohtajaksi Robin Pulkkinen

Revenio Group Oyj, Pörssitiedote, 3.6.2015 kello 16.30                                             
Revenion talousjohtajaksi Robin Pulkkinen

Revenio Group Oyj:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on 15.7.2015 alkaen nimitetty KTM Robin Pulkkinen (synt. 1980). Pulkkinen raportoi Revenio-konsernin toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaaralle.

Pulkkinen siirtyy Reveniolle Symbion EMEAn alueen talousjohtajan tehtävästä. Hän on aikaisemmin toiminut monien kansainvälisten yritysten johtotehtävissä sekä Suomessa että Kanadassa ja hänellä on vahva kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä.

“Olen tyytyväinen saadessamme Robin Pulkkisen talousjohtajaksemme. Robin tuo meille vahvaa kansainvälisen yhtiön talousjohdollista näkemystä. Hänen kokemuksensa pohjoisamerikkalaisesta yrityskulttuurista on myös meille tärkeää, huomioiden Yhdysvaltojen markkinoiden merkityksen Reveniolle ja terveysteknologialle,” kertoo Olli-Pekka Salovaara.

Robin Pulkkisen CV ja kuva liitteenä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara, gsm 040 567 5520
olli-pekka.salovaara@revenio.fi
www.revenio.fi

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Finanssivalvonta
Keskeiset tiedotusvälineet
www.revenio.fi

Revenio-konserni lyhyesti

Revenio on suomalainen terveysteknologiakonserni, jonka liiketoiminnan ytimen muodostavat silmänpainemittarit. Revenio-konsernin Terveysteknologia-segmentin muodostavat Icare Finland Oy:n ja osteoporoosin seulontaan ja seurantaan keskittyvän Oscare Medical Oy:n ja Revenio Research Oy:n liiketoiminta. Revenion liiketoimintojen yhteisenä nimittäjänä on seulonta, seuranta ja maailmanlaajuinen tarve terveydenhuollon kustannussäästöihin ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kautta. Revenio tavoittelee terveysteknologiassa voimakasta kasvua orgaanisesti ja yritysjärjestelyiden kautta. Revenion tavoitteena on kehittää entistä tehokkaampia ja helposti käyttöönotettavia menetelmiä tunnistaa kansanterveydellisesti merkittäviä sairauksia jo niiden alkuvaiheessa. Revenion seulontateknologioiden fokuksessa ovat glaukooman, osteoporoosin, ihosyövän ja astman tunnistaminen ja niiden hoitoprosessin aikainen mittaaminen.

Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 16,0 miljoonaa euroa, jatkuvien toimintojen liiketuloksen ollessa 27,5 %. Revenio Group Oyj on listattu NASDAQ OM Helsingissä.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-03 15:30 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/03/Revenio+Group+Oyj+Revenion+talousjohtajaksi+Robin+Pulkkinen+HUG1926095.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!