Etusivu » RAMIRENT JA NCC VIASAFE TUTKIVAT MAHDOLLISUUKSIA LAAJENTAA YHTEISTYÖTÄ TIETURVALLISUUDESSA

RAMIRENT JA NCC VIASAFE TUTKIVAT MAHDOLLISUUKSIA LAAJENTAA YHTEISTYÖTÄ TIETURVALLISUUDESSA

RAMIRENT JA NCC VIASAFE TUTKIVAT MAHDOLLISUUKSIA LAAJENTAA YHTEISTYÖTÄ TIETURVALLISUUDESSA

Julkaistu: 2015-06-24 15:00:00 CEST
Ramirent Oyj
Lehdistötiedote
RAMIRENT JA NCC VIASAFE TUTKIVAT MAHDOLLISUUKSIA LAAJENTAA YHTEISTYÖTÄ TIETURVALLISUUDESSA
RAMIRENT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 24.6.2015 klo 16.00

Vantaa, Suomi, 2015-06-24 15:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —

Ramirent ja NCC ViaSafe ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen tutkiakseen mahdollisuuksiaan laajentaa yhteistyötä tie- ja liikenneturvallisuudessa.

Ramirent on vuokrannut jo vuosia liikenneturvallisuuslaitteita ja on viime aikoina laajentanut tarjontaansa niihin liittyviin palveluihin mukaan lukien liikennejärjestelysuunnittelu. Ramirentin laajenettu liikenneturvallisuuspalveluvalikoima yhdistettynä yli 200 toimipisteen verkostoon Pohjoismaissa tarjoaa mielenkiintoisia yhteistyömahdollisuuksia NCC ViaSafen kanssa.

“Olemme erittäin iloisia yhtiöidemme välillä vallitsevasta keskinäisestä luottamuksesta. Yhteistyö NCC ViaSafen kanssa tarjoaa synergioita tie- ja liikenneturvallisuuden ratkaisujen kehittämisessä”, sanoo Ramirent-konsernin toimitusjohtaja Magnus Rosén.

“NCC on järjestänyt liikenneturvallisuusliiketoimintansa ViaSafe-tuotemerkin alle. Nykyisen yhteistyömme lisäksi, aiomme nyt tutkia NCC Viasafen ja Ramirentin mahdollisuuksia täydentää onnistuneesti toistensa tie- ja liikenneturvallisuustuotteiden ja -palveluiden tarjontaa”, sanoo Hans Säll, NCC Roadsin liiketoiminnan kehittämiskoordinaattori.

Lisätietoja:
Magnus Rosén, toimitusjohtaja, Ramirent-konserni, puh. 020 750 2845
Hans Säll, liiketoiminnan kehittämiskoordinaattori, NCC Roads, puh. +46 70-245 79 06

RAMIRENT – MORE THAN MACHINES. Olemme johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelut ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent keskittyy Itämeren alueen markkinoilla Pohjoismaihin sekä Keski- ja Itä-Eurooppaan. Ramirent on markkinajohtaja seitsemässä maassa yhtiön kymmenestä toimintamaasta. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 614 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 600 työntekijää 301 toimipaikassa 10 maassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsinki Oy:ssä.

JAKELU: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti