Etusivu » QPR:n luokitus parantunut Nucleus Researchin ”Corporate Performance Management Technology Value Matrix 2015” tutkimusraportissa

QPR:n luokitus parantunut Nucleus Researchin ”Corporate Performance Management Technology Value Matrix 2015” tutkimusraportissa

QPR:n luokitus parantunut Nucleus Researchin ”Corporate Performance Management Technology Value Matrix 2015” tutkimusraportissa

Julkaistu: 2015-06-30 12:00:00 CEST
QPR Software
Lehdistötiedote
QPR:n luokitus parantunut Nucleus Researchin ”Corporate Performance Management Technology Value Matrix 2015” tutkimusraportissa

QPR Softwaren QPR Metrics ja QPR ProcessAnalyzer ohjelmistot on jälleen otettu mukaan Nucleus Researchin Technology Value Matrix tutkimuksessa, jossa on arvioitu merkittävimpiä yritysten suorituskyvyn johtamisen (Corporate Performance Management) ratkaisuja. Tutkimuksen on laatinut analyytikko Anne Moxie ja se julkaistiin toukokuussa 2015.

“Olemme ilahtuneita, että Nucleus Research on uudelleen tunnustanut tuotteemme Corporate Performance Management Technology Value Matrix 2015 raportissa. Panostamme jatkuvasti ohjelmistokehitykseen, jotta voimme paremmin tukea asiakkaitamme heidän strategiansa läpiviennissä sekä heidän liiketoimintaprosessien tunnistamisessa ja hallinnassa. QPR Metricsin integrointi Yhdysvalloissa patentoituun QPR ProcessAnalyzer teknologiaan avaa käyttäjille aivan uusia liiketoimintaprosessien tunnistamisen ja hallinnan ratkaisuja.” QPR Softwaren kanavamyyntijohtaja Maija Erkheikki sanoo.

Toukokuussa 2015, QPR Software julkaisi QPR Suite 2015 ohjelmistoversion, jonka uudet toiminnallisuudet on optimoitu tukemaan asiakkaiden tarpeita liittyen kokonaisarkkitehtuuriin, yritysten liiketoimintaprosessien analyysiin ja suorituskyvyn johtamiseen. QPR Suiten ohjelmistoja voi käyttää itsenäisesti, mutta monet asiakkaat hyödyntävät useita QPR:n eri tuotteita ratkaisuissa, jotka yhdistävät liiketoimintaprosessien tunnistamisen, hallinnan ja johtamisen sekä strategian läpiviennin.

Nucleus Research

Nucleus Research tarjoaa maailmanlaajuisesti teknologiatutkimustyötä yksittäistapauksissa sekä neuvontapalveluja, jotka tarjoavat reaalimaailman käsityksen teknologian arvon maksimointia varten. Lisätietoja saatavilla osoitteesta NucleusResearch.com tai seuraa meitä Twitterissä @NucleusResearch.

QPR Software

QPR Software on erikoistunut yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioiden toiminnan kehittämiseen. Missiomme on auttaa asiakkaitamme tulemaan ketteriksi ja tehokkaiksi toiminnassaan. Tarjoamme ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluja kokonaisarkkitehtuurin kehittämisessä, prosessien mallintamisessa ja analysoinnissa sekä suorituskyvyn mittaamisessa. Meillä on asiakkaita yli 50 maassa. Kotimarkkinamme ulkopuolella toimimme kansainvälisen jälleenmyyjäverkkomme kautta. Osakkeemme noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

QPR – Quality. Processes. Results.

www.qpr.fi

Lisätietoja QPR Software Oyj:ssä:

Jussi Siltanen
Markkinointipäälikkö
Puh. 050 486 0007
Sähköposti: jussi.siltanen(at)qpr.com

Lisätietoja QPR 2015 -ohjelmistoperheestä: http://www.qpr.com/fi/ohjelmistot/qpr-suiteLisätietoa QPR Metrics suorituskyvyn johtamisen ohjelmistosta: http://www.qpr.com/fi/ohjelmistot/qpr-metricsLisätietoa QPR ProcessAnalyzer liiketoimintaprosessien tunnistamisen ohjelmistosta: http://www.qpr.com/fi/ohjelmistot/qpr-processanalyzer

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter