Etusivu » Pöyrylle omistajan edustajan palveluita koskeva toimeksianto hiilivoimalahankkeessa Indonesiassa

Pöyrylle omistajan edustajan palveluita koskeva toimeksianto hiilivoimalahankkeessa Indonesiassa

Pöyry PLC

Pöyrylle omistajan edustajan palveluita koskeva toimeksianto hiilivoimalahankkeessa Indonesiassa

 
PÖYRY OYJ   Lehdistötiedote 3.6.2015 klo 10.00 (EEST)
 
Pöyrylle omistajan edustajan palveluita koskeva toimeksianto hiilivoimalahankkeessa Indonesiassa
Pöyry on saanut PT Tanjung Power Indonesialta (TPI) omistajan edustajan palveluita koskevan toimeksiannon Kalsel-1:n 2 x 100 MW:n hiilivoimalan rakennushankkeessa Etelä-Kalimantanin provinssissa Indonesiassa. TPI:n omistajat ovat PT Adaro Power ja Korea East-West Power Co.,Ltd. 
 
Pöyryn toimeksianto sisältää hankkeen projektinhallintapalvelut sekä teknisen suunnittelun tarkastuspalvelut. Hankkeen kokonaisaikataulu on 33 kuukautta, ja sen on tarkoitus valmistua heinäkuussa 2018. Voimalaitos toteutetaan osana Indonesian itsenäistä sähköntuottajaohjelmaa (Independent Power Producer, IPP), jolloin tuotettava sähkö myydään Indonesian valtion sähköyhtiölle PT PLN Perserolle (PLN). 
 
Sopimus on jatkoa Pöyryn aiemmalle toimeksiannolle samassa hankkeessa. Pöyry on ollut mukana hankkeessa sen kehityksen alusta lähtien ja avustanut TPI:tä esisuunnittelussa, IPP-tarjousprosessissa, suunnittelu-, hankinta- ja rakennusurakan tarjousten käsittelyssä sekä sopimusneuvotteluissa.
 
”Projektin kehitysvaiheiden jälkeen jatkamme nyt mielellämme hyvää yhteistyötä Adaro Power ja Korea East-West Power -yhtiöiden kanssa tämän tärkeän hankkeen toteutuksessa. Hanke osoittaa, millaista lisäarvoa Pöyry pystyy tarjoamaan voimalaitoshankkeille niiden kehityksestä aina tekniseen suunnitteluun, rakentamiseen ja laitoksen käyttöönottoon asti. Pöyry on mukana useissa meneillään olevissa hiili- ja kaasuvoimalaitoshankkeissa, vesivoimalaitoshankkeissa sekä uusiutuvan energian hankkeissa Indonesiassa. Toteutettavien laitosten tuotanto yltää jopa 2 000 megawattiin”, kertoo Pöyryn Raffael Schubiger, johtaja, Lämpövoima.
 
Tilauksen arvoa ei ole julkistettu. Tilaus on kirjattu Energia-liiketoimintaryhmän vuoden 2015 ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan. 
 
PÖYRY OYJ
 
Lisätietoja:
 
Petteri Härkki
Aluejohtaja, Aasia, Lämpövoima
Puh. +66 81 854 3712
 
Raffael Schubiger
Johtaja, Lämpövoima
Puh. +41 76 356 20 67
 
Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme energia-alan ja teollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti. Paikallispalveluissa keskitymme avainmarkkinoillemme. Tarjoamme liikkeenjohdon konsultointia ja suunnittelupalveluita sekä vahvaa projektien toteutuskykyä ja asiantuntemusta. Keskeiset toimialamme ovat energiantuotanto, sähkön siirto ja jakelu, metsäteollisuus, kemianteollisuus ja biojalostus, metalli- ja kaivosteollisuus, liikenne ja vesi. Pöyryllä on laaja paikallistoimistoverkosto ja yhtiön palveluksessa on noin 6 000 asiantuntijaa. Pöyryn liikevaihto vuonna 2014 oli 571 miljoonaa euroa, ja yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OM Helsingissä (Pöyry OYJ: POY1V).

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-03 09:00 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/03/P%C3%B6yrylle+omistajan+edustajan+palveluita+koskeva+toimeksianto+hiilivoimalahankkeessa+Indonesiassa+HUG1925686.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.