Etusivu » Pöyry jatkaa fokuksen terävöittämistään myymällä osuutensa toiminnoistaan Tsekin tasavallassa

Pöyry jatkaa fokuksen terävöittämistään myymällä osuutensa toiminnoistaan Tsekin tasavallassa

Pöyry PLC

Pöyry jatkaa fokuksen terävöittämistään myymällä osuutensa toiminnoistaan Tsekin tasavallassa

PÖYRY OYJ Lehdistötiedote 16.6.2015 klo 17:45
 
Pöyry jatkaa fokuksen terävöittämistään myymällä osuutensa toiminnoistaan Tsekin tasavallassa
Pöyry on myynyt osuutensa Pöyry Environment a.s. (Czech Republic) -suunnittelu- ja konsulttiyrityksestä Brnossa Tsekin tasavallassa. Kaikki Pöyry Oyj:n ja Itävallassa sijaitsevan Pöyry Energy GmbH:n omistamat osakkeet, jotka oikeuttavat 95,21 prosentin omistusosuuteen yhtiöstä, on myyty Safichem Group AG:lle.
 
Myynti tukee Pöyryn fokusoivaa strategiaa, jonka mukaan  Pöyry vahvistaa ja kehittää palveluitaan paikallisilla avainalueillaan sekä globaaleilla teollisuuden, energian ja liikkeenjohdon konsultoinnin osa-alueilla.
Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.
 
”Suoritettu liiketoiminnan myynti tukee suoraan fokusoivaa strategiaamme. Olemme tyytyväisiä löydettyämme Safichemista hyvän ostajan, joka voi edistää myytyä liiketoimintaa Tsekissä”, sanoo Pöyryn Thomas Kriesch, johtaja, Alueelliset toiminnot Itävalta.
 
Lisätietoja antaa
 
Thomas Kriesch
Johtaja, Alueelliset toiminnot Itävalta, Pöyry
Puh. + 43 53 605 54 800
 
Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme energia-alan ja teollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti. Paikallispalveluissa keskitymme avainmarkkinoillemme. Tarjoamme liikkeenjohdon konsultointia ja suunnittelupalveluita sekä vahvaa projektien toteutuskykyä ja asiantuntemusta. Keskeiset toimialamme ovat energiantuotanto, sähkön siirto ja jakelu, metsäteollisuus, kemianteollisuus ja biojalostus, metalli- ja kaivosteollisuus, liikenne ja vesi. Pöyryllä on laaja paikallistoimistoverkosto ja yhtiön palveluksessa on noin 6 000 asiantuntijaa. Pöyryn liikevaihto vuonna 2014 oli 571 miljoonaa euroa, ja yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OM Helsingissä (Pöyry OYJ: POY1V).

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-16 16:45 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/16/P%C3%B6yry+jatkaa+fokuksen+ter%C3%A4v%C3%B6itt%C3%A4mist%C3%A4%C3%A4n+myym%C3%A4ll%C3%A4+osuutensa+toiminnoistaan+Tsekin+tasavallassa+HUG1928779.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.