Etusivu » Ponsse AB ostaa AN Maskinteknikin Norbottenissa

Ponsse AB ostaa AN Maskinteknikin Norbottenissa

Ponsse AB ostaa AN Maskinteknikin Norbottenissa

Julkaistu: 2015-06-10 15:09:09 CEST
Ponsse Oyj
Pörssitiedote
Ponsse AB ostaa AN Maskinteknikin Norbottenissa

Vieremä, Finland, 2015-06-10 15:09 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —
Ponsse AB ostaa AN Maskinteknikin Norbottenissa

Ponssen Norrbottenin alueen jälleenmyyjä AN Maskinteknik Ab siirtyy Ponssen tytäryhtiön, Ponsse AB:n, omistukseen 31.8.2015. Yrityskaupalla Ponsse vahvistaa palveluitaan ja strategiaansa Pohjois-Ruotsissa.

Haaparannassa sijaitseva AN Maskinteknik Ab on Ponssen vanhin jälleenmyyjä. Yhtiö on huolehtinut PONSSE-metsäkoneiden jälleenmyynnistä ja huollosta Ruotsissa Norrbottenin alueella vuodesta 1989. Ponssen Ruotsin tytäryhtiö perustettiin vuonna 1994 ja se vastaa Ponssen Ruotsin ja Tanskan myynti- ja huoltopalveluista.

AN Maskinteknikin liiketoiminta siirtyy Ponsse AB:n omistukseen Veli ja Kimmo Niskalalta, ja sen työntekijät siirtyvät Ponssen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Palvelukeskus jatkaa myös Ponssen suomalaisten asiakkaiden varaosa- ja huoltopalveluita Haaparannan alueella.

Ponsse Oyj:n myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrén arvostaa AN Maskinteknikin asiakaspalveluiden korkeaa tasoa. ”Veli Niskala on tehnyt uranuurtavaa työtä Norrbottenin alueella. AN Maskinteknik on tarjonnut paikallisille puunkorjuuyrittäjille erinomaista palvelua. Perheyrityksen toiminta on ollut erittäin asiakaslähtöistä ja antaa meille hienot lähtökohdat kehittää alueen palveluita ja konemyyntiä”, Jarmo Vidgrén kertoo.

Ponsse AB:n johdossa heinäkuun alussa aloittava Carl-Henrik Hammar siirtyi Ponssen palvelukseen Stora Ensolta maaliskuussa. Yritysoston jälkeen Ponssella on Ruotsissa kolme omaa palvelukeskusta ja 35 sopimushuoltajaa eri puolilla Ruotsia ja kaksi Tanskassa. Haaparannan huoltopalvelukeskus vahvistaa Ponssen omien huoltopalvelukeskusten verkostoa. Ponsse on tällä viikolla näyttävästi esillä Pohjois-Ruotsissa. Torstaina Uumajassa alkavilla Skogsnolia-messuilla on laajasti esillä uutta PONSSE 2015-mallistoa.

PONSSE OYJ

Jarmo Vidgrén
Myynti- ja markkinointijohtaja

LISÄTIETOJA
Jarmo Vidgrén, myynti- ja markkinointijohtaja, Ponsse Oyj, tel. +358 40 519 1486
Carl-Henrik Hammar, toimitusjohtaja, Ponsse AB, tel. +46 70 600 49 35
Veli Niskala, toimitusjohtaja, AN Maskinteknik Ab +46 70 669 1686

Ponsse – savotalle syntynyt suomalainen
Metsäkoneyrittäjä Einari Vidgrén perusti Ponssen vuonna 1970. Tänään perheyhtiöllä on maailman savotoilta yli 10 000 PONSSE-metsäkoneen kokemus ja yhtiön toimintaa ohjaavat edelleen metsäkoneyrittäjien tarpeet. Ponsse valmistaa kestävän kehityksen mukaisia, innovatiivisia puunkorjuuratkaisuja.

Ponssella on 11 tytäryhtiötä ja 28 jälleenmyyjää palveluverkoston kattaessa liki 40 maata. Tänä vuonna Ponsse viettää 45-vuotisjuhlavuottaan.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter