Etusivu » PIHLAJALINNA LISTAUTUU NASDAQ HELSINKIIN

PIHLAJALINNA LISTAUTUU NASDAQ HELSINKIIN

PIHLAJALINNA LISTAUTUU NASDAQ HELSINKIIN

Julkaistu: 2015-06-04 09:00:01 CEST
Nasdaq Nordic
Sijoittajauutiset
PIHLAJALINNA LISTAUTUU NASDAQ HELSINKIIN

Helsinki, 4.6.2015 – Kaupankäynti Pihlajalinna Oyj:n (kaupankäyntitunnus: PIHLIS) osakkeilla alkoi tänään Nasdaq Helsingin prelistalla. Pihlajalinna kuuluu markkina-arvoltaan keskisuuriin yhtiöihin ja toimialaluokkaan Terveydenhuolto. Yhtiön osake siirtyy Nasdaq Helsingin pörssilistalle arviolta 8.6.2015.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Yhtiö tuottaa Pihlajalinna ja Dextra -brändien alla sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille ja tarjoaa palveluita niin lääkärikeskuksissa ja terveysasemilla, hammasklinikoilla kuin sairaaloissakin eri puolilla Suomea. Lisätietoa osoitteessa www.pihlajalinna-konserni.fi

Pihlajalinna Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Wirén kommentoi: ”Pihlajalinnasta on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana merkittävä palveluntarjoaja suomalaiselle sosiaali- ja terveydenhuoltomarkkinalle. Yhtiön korkealaatuiset palvelut, sosiaali- ja terveyspalveluiden innovatiiviset ja tehokkaat palveluntuotantomallit sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ovat mahdollistaneet Pihlajalinnan menestyksekkään kehityksen viime vuosina. Listautuminen antaa meille mahdollisuuden jatkaa toimintamme laajenemista pitkäjänteisesti kotimaisena sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajana myös tulevaisuudessa. Listautuminen tukee Dextra-liiketoimintamme vahvaa laajentamista Suomen suurimpiin kasvukeskuksiin valikoiduilla yrityskaupoilla ja uusilla toimipisteiden avauksilla sekä auttaa varmistamaan kilpailukykyisten palveluiden tarjoamisen julkisyhteisöille myös tulevaisuudessa.”

“On ilo toivottaa Pihlajalinna tervetulleeksi Helsingin pörssiin. Haluamme tukea Pihlajalinnaa sen kasvussa ja samalla tarjota sille päämarkkinan tuomaa lisänäkyvyyttä ja tunnettuutta sijoittajien parissa”, sanoo Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Lauri Rosendahl.

Nasdaq-konserni

Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) on johtava kaupankäynti-, selvitys-, pörssiteknologia-, arvopapereiden listaus-, markkinainformaatio- ja listayhtiöpalveluiden tarjoaja kuudella mantereella. Nasdaqin monipuolinen tuotevalikoima mahdollistaa asiakkaiden luotettavan liiketoimintavision suunnittelun, optimoinnin ja toteutuksen. Nasdaq toteuttaa tämän vahvalla teknologiaosaamisellaan, jonka avulla yhtiöiden toimintaan voidaan tuoda läpinäkyvyyttä ja pääomamarkkinoilla toimimiseen tarvittavaa tietoa. Maailman ensimmäisen elektronisen pörssimarkkinan kehittäjän teknologiaa käytetään yli 70 pörssin toiminnassa 50 eri maassa, ja joka kymmenes pörssikauppa maailmassa toteutetaan Nasdaqin teknologialla. Nasdaqiin kuuluviin pörsseihin on listautunut yli 3 500 yhtiötä, joiden yhteenlaskettu markkina-arvo on yli 9,1 biljoonaa dollaria. Nasdaqilla on yli 10 000 yritysasiakasta. Nasdaq Copenhagen, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Iceland, Nasdaq Riga, Nasdaq Stockholm, Nasdaq Tallin, Nasdaq Vilnius, Nasdaq Clearing ja Nasdaq Broker Services ovat tuotemerkkejä vastaaville säänneltyjä markkinoita edustaville yhtiöille, joita ovat Nasdaq Copenhagen A/S, Nasdaq OMX Helsinki Oy, Nasdaq OMX Iceland Hf., Nasdaq OMX Riga AS, Nasdaq OMX Stockholm AB, Nasdaq OMX Tallinn AS, AB Nasdaq OMX Vilnius, Nasdaq OMX Clearing AB ja Nasdaq OMX Broker Services AB. Nasdaq Baltic edustaa Nasdaqin yhteistä tarjontaa Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa. Lisätietoa Nasdaqista löytyy osoitteesta http://nasdaq.com/ambition or http://business.nasdaq.com.

Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements

Information set forth in this communication contains forward-looking statements that involve a number of risks and uncertainties. Nasdaq cautions readers that any forward-looking information is not a guarantee of future performance and that actual results could differ materially from those contained in the forward-looking information. Such forward-looking statements include, but are not limited to, statements about our capital return initiatives. Forward-looking statements involve a number of risks, uncertainties or other factors beyond Nasdaq’s control. These factors include, but are not limited to, Nasdaq’s ability to implement its strategic initiatives, economic, political and market conditions and fluctuations, government and industry regulation, interest rate risk, U.S. and global competition, and other factors detailed in Nasdaq’s filings with the U.S. Securities and Exchange Commission, including its annual reports on Form 10-K and quarterly reports on Form 10-Q. Nasdaq undertakes no obligation to publicly update any forward-looking statement, whether as a result of new information, future events or otherwise.

LISÄTIETOJA:

Maarit Bystedt
puh. (09) 6166 7274
maarit.bystedt@nasdaq.com

Liitteet:
Pihlajalinna Tower Picture New York.jpg

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter