Etusivu » PANOSTAJA OYJ:N DIGITAALISET PAINOPALVELUT SEGMENTIN YRITYSJÄRJESTELY TOTEUTETTU

PANOSTAJA OYJ:N DIGITAALISET PAINOPALVELUT SEGMENTIN YRITYSJÄRJESTELY TOTEUTETTU

PANOSTAJA OYJ:N DIGITAALISET PAINOPALVELUT SEGMENTIN YRITYSJÄRJESTELY TOTEUTETTU

Julkaistu: 2015-06-11 13:00:01 CEST
Panostaja Oyj
Pörssitiedote
PANOSTAJA OYJ:N DIGITAALISET PAINOPALVELUT SEGMENTIN YRITYSJÄRJESTELY TOTEUTETTU

Panostaja Oyj Pörssitiedote 11.6.2015 klo 14.00

PANOSTAJA OYJ:N DIGITAALISET PAINOPALVELUT SEGMENTIN YRITYSJÄRJESTELY TOTEUTETTU

Digiprint Finland Oy:n ja Multiprint Group Oy:n yhdistyminen on toteutettu tänään. Yhdistyminen toteutettiin järjestelyllä, jossa sekä Digiprint Finland Oy:n että Multiprint Group Oyn osakekannat myytiin uudelle perustetulle Digiprint Finland Group Oy:lle.

Panostaja Oyj sai kauppahintana Digiprint Finland Oy:n osakkeista noin 32 miljoonaa euroa ja sijoitti takaisin Digiprint Finland Group Oy:öön noin 24,6 miljoonaa euroa. Panostaja-konsernissa järjestelyllä ei ole tulosvaikutusta, koska määräysvalta Digiprint Finland Group Oy:ssä jää edelleen Panostaja Oyj:lle, jonka omistusosuus Digiprint Finland Group Oy:stä on noin 51,9 %. Muut omistajat ovat partiolippukunta Turun Metsänkävijät ry noin 16 %:n omistuksella sekä pääosin yhtiön toimiva johto.

Uusi tulosohjaus:

Panostaja tarkentaa tulosohjaustaan liikevaihdon ja liikevoiton osalta. Konsernin vertailukelpoisen liikevaihdon arvioidaan olevan tilikaudella 2015 noin 19-23 % suurempi kuin tilikaudella 2014 (121,1 milj. euroa). Konsernin vertailukelpoisen liikevoiton arvioidaan olevan samalla tasolla tai alempi kuin tilikaudella 2014 (8,1 milj. euroa). Arvioitu liikevoitto sisältää Digiprint Finland Oy:n ja Multiprint Group Oy:n yhdistymisestä aiheutuvia kuluja arviolta 2,5 milj. euroa. Tulosohjauksessa on huomioitu turvallisuussegmentin poistuminen konsernista, joka kuitenkin vielä edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksynnän kaupalle.

Aikaisempi tulosohjaus 4.6.2015:

Konsernin vertailukelpoisen liikevaihdon arvioidaan olevan tilikaudella 2015 suurempi kuin tilikaudella 2014 (121,1 milj. euroa). Konsernin vertailukelpoisen liikevoiton arvioidaan olevan samalla tasolla kuin tilikaudella 2014 (8,1 milj. euroa). Tulosohjauksessa ei ole huomioitu 19.5.2015 julkistetun Digiprint Finland Oy:n ja Multiprint Group Oy:n yhdistymisen vaikutusta, koska tuon järjestelyn lopullinen aikataulu on vielä avoin. Järjestelyn lopullisesta toteutuksesta tiedotetaan erikseen. Tulosohjauksessa on huomioitu turvallisuussegmentin poistuminen konsernista, joka kuitenkin vielä edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksynnän kaupalle.

PANOSTAJA OYJ:N HALLITUKSEN PUOLESTA

Juha Sarsama
toimitusjohtaja

Lisätietoja: Juha Sarsama 040 774 2099

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostaja toimii Flexim-yrityskaupan jälkeen kahdeksassa liiketoimintasegmentissä ja Panostaja-konsernissa työskentelee noin 1.300 henkilöä. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2014 konsernin virallinen liikevaihto oli 154,8 miljoonaa euroa.

www.panostaja.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!