Etusivu » PANOSTAJA OYJ NIMITYSUUTINEN – JARI LILJA TAKOMA OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

PANOSTAJA OYJ NIMITYSUUTINEN – JARI LILJA TAKOMA OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

PANOSTAJA OYJ NIMITYSUUTINEN – JARI LILJA TAKOMA OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

Julkaistu: 2015-06-25 09:00:00 CEST
Panostaja Oyj
Pörssitiedote
PANOSTAJA OYJ NIMITYSUUTINEN – JARI LILJA TAKOMA OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

Panostaja Oyj Pörssitiedote 25.6.2015 klo 10.00

PANOSTAJA OYJ NIMITYSUUTINEN – JARI LILJA TAKOMA OYJ:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

Panostaja-konserniin kuuluvan Takoma Oyj:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu Ins. Jari Lilja (s. 1963). Lilja ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan 3.8.2015 alkaen. Aiemmin tiedotetun mukaisesti nykyinen toimitusjohtaja Lasse Mannola on pyytänyt vapautusta tehtävästään siirtyäkseen uusiin tehtäviin konsernin ulkopuolelle.

Liljalla on laaja-alainen kokemus teknologiateollisuuden yritysten johtamisesta ja kehittämisestä sekä vahva osaaminen mekaanisesta voimansiirrosta. Lilja on aikaisemmin toiminut mm. toimitusjohtajana Movelift Oy:ssä ja Logister Oy:ssä sekä eri johtotehtävissä Etteplan – konsernissa.

Panostaja Oyj

Juha Sarsama
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Juha Sarsama

Panostaja Oyj

040 774 2099

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostaja toimii Flexim-yrityskaupan jälkeen kahdeksassa liiketoimintasegmentissä ja Panostaja-konsernissa työskentelee noin 1.300 henkilöä. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2014 konsernin virallinen liikevaihto oli 154,8 miljoonaa euroa.

www.panostaja.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti