Etusivu » Outokumpu nimittää Michael Williamsin Coil Americas –liiketoiminta-alueen johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Outokumpu nimittää Michael Williamsin Coil Americas –liiketoiminta-alueen johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Outokumpu nimittää Michael Williamsin Coil Americas –liiketoiminta-alueen johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Julkaistu: 2015-06-16 15:30:00 CEST

Outokumpu nimittää Michael Williamsin Coil Americas –liiketoiminta-alueen johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

OUTOKUMPU OYJ
PÖRSSITIEDOTE
16.6.2015 klo 16.30

Outokumpu nimitti tänään Michael Williamsin Coil Americas –liiketoiminta-alueen johtajaksi ja Outokummun johtoryhmän jäseneksi 1. heinäkuuta 2015 alkaen. Williamsilla on yli 20 vuoden kokemus metalliteollisuudesta, mistä 16 vuotta US Steel –yhtiössä, jossa hän on työskennellyt useissa johtotehtävissä. Lisäksi hän on toiminut alumiiniyhtiö Ormet Corporationin toimitusjohtajana.

Outokummun toimitusjohtaja Mika Seitovirta: ”Michael on vahva johtaja, jolla on vankkaa näyttöä kyvystä luoda selkeä strategia ja varmistaa sen kurinalainen toteuttaminen, sekä siitä, miten liiketoiminta käännetään kannattavaksi. Hän ymmärtää syvällisesti markkinaympäristöä ja hänellä on pitkäaikaiset suhteet tärkeimpiin asiakkaisiimme Yhdysvalloissa. Liiketoimintaosaaminen, asiakaskeskeisyys ja vahva tuotannon tuntemus tekevät hänestä oikean henkilön johtamaan Coil Americas oikeaan suuntaan ja eteenpäin.”

Michael Williams: ”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä osaksi Outokumpua ja ottaa vastuu yhtiön Coil Americas –liiketoiminta-alueesta. Outokummulla on erittäin vahva markkinapotentiaali, jonka nykyaikaiset tuotantolaitokset Calvertissa Yhdysvalloissa ja San Luis Potosíssa Meksikossa, tarjoavat. On kunnia ottaa haaste vastaan, ja muuttaa investoinnit asiakkaillemme ja omistajillemme arvoa tuottaviksi.”

Coil Americas –liiketoiminta-alueen väliaikaisena johtajana toiminut Jose Ramon Salas palaa tehtäväänsä johtamaan Outokummun Meksikon liiketoimintaa.

Lisätietoja:

Sijoittajat: Johanna Henttonen, puh. (09) 421 3804, matkapuh. 040 530 0778

Media: Saara Tahvanainen, puh. 040 589 0223

Outokumpu Oyj

Outokumpu on ruostumattoman teräksen markkinajohtaja maailmassa. Valmistamme edistyksellisiä materiaaleja, jotka ovat tehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä ja auttavat siten rakentamaan maailmaa, joka kestää ikuisesti. Sata vuotta sitten keksitty ruostumaton teräs on ihanteellinen materiaali kestäviin ratkaisuihin vaativissa käyttökohteissa aina ruokailu- ja sairaalavälineistä siltoihin ja energialaitoksiin: se on 100-prosenttisen kierrätettävä, korroosionkestävä, hygieeninen ja vahva materiaali, jota ei tarvitse huoltaa. Outokummun palveluksessa on yli 12 000 ammattilaista yli 30 maassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osake on listattu Nasdaq Helsingissä. www.outokumpu.fi

Liitteet:
Outokumpu_appoints_Michael_Williams_Head_of_BACA_16062015_FIN.pdf
Outokumpu_MichaelWilliams.jpg
CV_Michael_Williams_FIN.pdf

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.