Etusivu » Oriola-KD Oyj:n hallitus päätti jatkaa avainhenkilöiden osakesäästöohjelmaa

Oriola-KD Oyj:n hallitus päätti jatkaa avainhenkilöiden osakesäästöohjelmaa

Oriola-KD Corporation

Oriola-KD Oyj:n hallitus päätti jatkaa avainhenkilöiden osakesäästöohjelmaa

Oriola-KD Oyj pörssitiedote 18.6.2015 klo 11.00

Oriola-KD Oyj:n hallitus päätti jatkaa avainhenkilöiden osakesäästöohjelmaa

Oriola-KD Oyj ilmoitti pörssitiedotteessa 28.5.2013 toteuttavansa avainhenkilöiden osakesäästöohjelman (ohjelma).

Oriola-KD Oyj:n hallitus on päättänyt uuden säästökauden 2015-2016 alkamisesta. Ohjelmaa tarjotaan noin 95:lle konsernin avainhenkilölle. Tämä säästökausi kestää 15 kuukautta, alkaen 1.10.2015 ja päättyen 31.12.2016. Enimmäissäästön määrä kuukaudessa on 8,3 prosenttia ja vähimmäissäästön määrä 2 prosenttia kunkin osallistujan kiinteästä bruttokuukausipalkasta. Kertyneillä säästöillä ostetaan Oriola-KD:n B-lajin osakkeita osallistujille markkinahintaan neljännesvuosittain.

Jokainen osallistuja saa maksutta kaksi B-lajin lisäosaketta kutakin kolmea hankittua säästöosaketta kohden. Lisäosakkeet annetaan osallistujalle, jos hän omistaa säästökaudelta hankitut säästöosakkeet määrätyn omistusjakson päättymiseen saakka eikä hänen työsuhteensa ole päättynyt omistusjakson viimeisenä päivänä bad leaver -syistä. Omistusjakso päättyy Oriola-KD:n osavuosikatsauksen Q4/2017 julkistamispäivänä. Lisäosakkeet maksetaan osittain yhtiön B-osakkeina ja osittain rahana. Rahaosuudella pyritään kattamaan palkkiosta avainhenkilölle aiheutuvia veroja ja veronluonteisia maksuja.

Avainhenkilö osallistuu ohjelmaan säästökaudeksi kerrallaan. Osakkeita hankitaan kertyneillä säästöillä markkinahintaan neljännesvuosittain kulloisenkin Oriola-KD:n osavuosikatsauksen julkistamispäivän jälkeen. Ostetuille osakkeille alkavan säästökauden aikana maksetut osingot käytetään automaattisesti B-osakkeiden ostamiseen seuraavana osakkeiden ostopäivänä. Näillä osakkeilla on samat oikeudet lisäosakkeisiin.

Sillä oletuksella, että kaikki avainhenkilöt, joille ohjelmaa tarjotaan, osallistuvat ohjelmaan ja säästävät keskimäärin 5 prosenttia kiinteästä bruttokuukausipalkastaan, lisäosakkeina annettavien uusien B-osakkeiden tai luovutettavien yhtiön hallussa olevien omien B-osakkeiden määrä 15 kuukauden säästökaudelta 2015-2016 on noin 84 000 osaketta, mikä vastaa noin 0,04 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista.

Oriola-KD Oyj
Eero Hautaniemi
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Eero Hautaniemi, toimitusjohtaja
puh. 010 429 2109
sähköposti: eero.hautaniemi@oriola-kd.com

Jakelu:
NASDAQ OM Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Julkaisija:
Oriola-KD Oyj
Konserniviestintä
Orionintie 5
02200 Espoo
www.oriola-kd.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-18 09:30 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/18/Oriola+KD+Oyj+n+hallitus+p%C3%A4%C3%A4tti+jatkaa+avainhenkil%C3%B6iden+osakes%C3%A4%C3%A4st%C3%B6ohjelmaa+HUG1929510.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!