Etusivu » NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 12.6.2015

NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 12.6.2015

NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 12.6.2015

Julkaistu: 2015-06-12 12:00:02 CEST
Norvestia
Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset
NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 12.6.2015

Helsinki, Suomi, 2015-06-12 12:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —

Norvestia Oyj Pörssitiedote 12.6.2015 klo 13.00

NORVESTIA OYJ:N YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 12.6.2015

Norvestia Oyj:n tänään pidetty ylimääräinen yhtiökokous päätti hyväksyä osakkeenomistajien Kaupthing hf:n ja CapMan Oyj:n ehdotuksen yhtiön nykyisten osakelajien yhdistämisestä yhtiöjärjestystä muuttamalla siten, että yhtiöjärjestyksen 3 §:stä poistetaan määräykset A- ja B-osakelajeista. Yhdistäminen toteutetaan ilman korvausta nykyisten A-lajin osakkeiden omistajille. Osakelajien yhdistämisen jälkeen Norvestia Oyj:llä on yksi osakelaji ja yhteensä 15 316 560 osaketta. Yhdistämisen jälkeen jokainen Norvestia Oyj:n osake tuottaa yhden (1) äänen yhtiökokouksessa ja kaikilta osin yhtäläiset oikeudet.

Osakelajien yhdistämiseen liittyvän yhtiöjärjestyksen muutoksen arvioitu rekisteröimispäivä on 22.6.2015. Tämän jälkeen Norvestia Oyj:n osakkeet muunnetaan arvo-osuusjärjestelmässä samanlajisiksi ja haetaan julkisen kaupankäynnin kohteeksi NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalle arviolta 23.6.2015. Osakkeen kaupankäynnin kohteeksi ottamisen yhteydessä Norvestia Oyj:n osakkeen kaupankäyntitunnus muuttuu muotoon NORVE (nykyisin NVABV).

Yhtiön osakelajien yhdistäminen ei edellytä Norvestia Oyj:n osakkeenomistajilta toimenpiteitä.

Lisäksi yhtiökokous vahvisti hallituksen jäsenten lukumääräksi viisi (5) ja valitsi hallituksen jäseniksi seuraavat henkilöt: Heikki Westerlund, Niko Haavisto, Hannu Syrjänen, Arja Talma ja Georg Ehrnrooth. Heikki Westerlund valittiin hallituksen puheenjohtajaksi ja Hannu Syrjänen hallituksen varapuheenjohtajaksi. Valittujen hallituksen jäsenten toimikausi päättyy valintaa seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.

Norvestia Oyj

Hallitus

psta Juha Kasanen
toimitusjohtaja
puh. +358-9-6226 380

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.norvestia.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!