Etusivu » Metson alkuperäisvaraosat parantavat voimalaitosprosessin luotettavuutta Lähi-idässä

Metson alkuperäisvaraosat parantavat voimalaitosprosessin luotettavuutta Lähi-idässä

Metso Corporation

Metson alkuperäisvaraosat parantavat voimalaitosprosessin luotettavuutta Lähi-idässä

Metson alkuperäisvaraosat parantavat voimalaitosprosessin luotettavuutta Lähi-idässä

Metso Oyj:n lehdistötiedote 1.6.2015 klo 14:45 paikallista aikaa

Metso toimittaa suuren määrän venttiilien varaosia ja niihin liittyviä kunnossapitopalveluita matalapainehöyryn säätöventtiileihin Lähi-idässä sijaitsevalle voimalaitokselle. Laitos tuottaa yli 2000 megawattia energiaa höyryturbiinilla. Metson alkuperäisvaraosat vastaavat laadultaan Metson uusia venttiilituotteita, ja niissä on sama takuu.

Metson varaosat hyödyttävät prosessia monella tavalla, ja niiden materiaali ja rakenne vastaa alkuperäisille Metson venttiileille tai lisälaitteille asetettuja vaatimuksia. Käyttämällä Metson varaosia asiakas voi olla varma, että ne on tarkoitettu juuri kyseiseen prosessiin, niiden sertifiointi säilyy ja ne kestävät pitkään.

“Asiakas on ollut erittäin tyytyväinen venttiiliratkaisujemme suorituskykyyn. Venttiilit ovat toimineet ongelmitta laitoksen kriittisissä sovelluksissa vuosikymmeniä. Hyödyntämällä Metson laajaa venttiiliratkaisujen tietotaitoa asiakas pystyy vahvistamaan prosessinsa luotettavuutta, täyttämään kaikki turvallisuudelle asetetut vaatimukset ja ottamaan myös ympäristövaatimukset hyvin huomioon”, sanoo Raman Handa, Metson Flow Control -liiketoiminnan myynnistä ja palveluista Lähi-idässä vastaava maajohtaja.

Tilaus sisältyy Metson vuoden 2015 ensimmäisen neljänneksen tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Johtava virtauksensäätöteknologia ja -palvelut lisäävät turvallisuutta ja edistävät kestävää kehitystä

Metso on jo pitkään lisännyt öljy- ja kaasualan, massa- ja paperiteollisuuden sekä voimantuotannon suorituskykyä ja luotettavuutta johtavilla tuotemerkeillään, joihin kuuluvat Neles®, Jamesbury® ja Mapag®. Metso on yli 90 vuoden aikana toimittanut ympäri maailmaa miljoonia venttiilejä, säätöventtiilejä ja sulkuventtiilejä. Yhtiö on myös yksi älykkäiden venttiiliohjaimien johtavista toimittajista.

Metson laajaan virtauksensäätöpalveluiden tarjontaan kuuluu liiketoimintaratkaisuja ja palveluita, jotka optimoivat laitteiden käyttöä ja elinkaarikustannuksia. Metso noudattaa kaikkien venttiilien ja varaosien valmistuksessa kansainvälisiä standardeja ja laatujärjestelmiä.

Yhtiön venttiiliteknologiakeskukset ja -tehtaat sijaitsevat Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Intiassa ja Brasiliassa. Metsolla on yli 40 venttiilipalvelukeskusta ja yli 350 venttiilihuollon asiantuntijaa eri puolilla maailmaa.

Metso Lähi-idässä

Metson asiakkaita Lähi-idässä ovat petrokemian teollisuuden, voimantuotannon, öljy- ja kaasualan sekä valikoitujen muiden teollisuudet. Yhtiöllä on myynti- ja palvelutoimintaa Arabiemiraateissa, Qatarissa, Bahrainissa, Saudi-Arabiassa ja Kuwaitissa.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OM Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Raman Handa, maajohtaja, Flow Control, Lähi-itä, Metso, puh. +971 4 8836974, sähköposti: raman.handa(at)metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: jussi.ollila(at)metso.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-01 13:45 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/01/Metson+alkuper%C3%A4isvaraosat+parantavat+voimalaitosprosessin+luotettavuutta+L%C3%A4hi+id%C3%A4ss%C3%A4+HUG1925343.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!