Etusivu » Metsolta virtauksensäätöpalveluita Neles-venttiileille jo 40 vuoden ajan

Metsolta virtauksensäätöpalveluita Neles-venttiileille jo 40 vuoden ajan

Metso Corporation

Metsolta virtauksensäätöpalveluita Neles-venttiileille jo 40 vuoden ajan

Metsolta virtauksensäätöpalveluita Neles-venttiileille jo 40 vuoden ajan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 16.06.2015 klo 10:30 paikallista aikaa

Metso on kehittänyt venttiilipalveluiden osaamistaan ja ratkaisujaan jo 40 vuoden ajan. Kunnossapidosta ja varaosista käynnistynyt liiketoiminta on laajentunut palvelutarjonnaksi, joka kattaa yhä räätälöidympiä ratkaisuja asiakkaiden entistä haastavampiin prosesseihin. Nykyisin Metson laajaan virtauksensäätöpalveluun kuuluu myös liiketoimintaratkaisuja ja palveluita, jotka optimoivat laitteiden käyttöä ja elinkaarikustannuksia sekä samalla pienentävät asiakkaiden riskejä.

Metson virtauksensäätöpalveluita on saatavilla ympäri maailmaa yli 40 palvelukeskuksesta, joissa työskentelee yli 400 tehtäviinsä sitoutunutta venttiilihuollon asiantuntijaa.

Informaatioteknologian kehitys mullisti palvelutoiminnot 1990-luvulla, ja Metso hyödynsi ensimmäisten joukossa digitaalista venttiiliohjaindiagnostiikkaa kunnossapidossa ja kehitti systemaattisia palveluprosesseja. Siitä lähtien Metso on panostanut venttiilipalveluiden asiantuntijoidensa vahvaan osaamiseen ja palveluratkaisujen kehittämiseen.

”Asiakkaidemme tarpeet ovat selkeästi muuttuneet viime vuosikymmenien aikana. Nykyisin usein suunnittelemme kunnossapito- ja huoltotoimenpiteitä yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä räätälöimme tarjontaamme ja ratkaisujamme, jotta pystymme varmistamaan heille parhaat mahdolliset tulokset”, sanoo Metson virtauksensäätöpalveluista vastaava johtaja Timo Hänninen.

Venttiilitarjonnan kehittyessä ja kasvaessa Metso on laajentanut virtauksensäätöpalveluitaan lisäämään prosessiteollisuuden suorituskykyä ja luotettavuutta. Palveluina on saatavilla nykyisin myös diagnostiikkaa, ennakoivaa kunnossapitoa sekä kenttälaitteiden suorituskyvyn ja kunnon optimointia esimerkiksi Metso ValveTriage -palveluiden avulla.

”Parannamme jatkuvasti palvelukykyämme ja lisäämme tarjontaamme, jotta voimme auttaa asiakkaitamme varmistamaan prosessien korkean ja pitkäaikaisen suorituskyvyn, luotettavuuden ja turvallisuuden. Ainutlaatuinen virtauksensäätöpalveluiden verkostomme takaa asiakkaillemme hyvän palvelun maailmanlaajuisesti”, Hänninen lisää.

Ensimmäinen venttiilipalvelukeskus perustettiin Suomeen vuonna 1975 tukemaan asiakkaita venttiilien kunnossapidossa ja huollossa. Sen jälkeen verkosto on kasvanut yli 40 venttiilipalvelukeskuksella. Suomen jälkeen seuraavat perustettiin Britanniaan, Ranskaan ja Italiaan.

Pitkä kokemus venttiileistä

Metson laajaan virtauksensäätöpalveluiden tarjontaan kuuluu liiketoimintaratkaisuja ja palveluita, jotka optimoivat laitteiden käyttöä ja elinkaarikustannuksia.

Metso noudattaa kaikkien venttiilien ja varaosien valmistuksessa kansainvälisiä standardeja ja laatujärjestelmiä. Alkuperäisvaraosat ja Metson kunnossapitomenetelmät varmistavat saman laadun ja takuun kuin Metson uusissa tuotteissa.

Yhtiön venttiiliteknologiakeskukset ja -tehtaat sijaitsevat Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Intiassa ja Brasiliassa.

Metso on jo pitkään lisännyt öljy- ja kaasualan, massa- ja paperiteollisuuden sekä voimantuotannon suorituskykyä ja luotettavuutta johtavilla tuotemerkeillään, joihin kuuluvat Neles®, Jamesbury® ja Mapag®. Metso on yli 90 vuoden aikana toimittanut ympäri maailmaa miljoonia säätö- ja sulkuventtiilejä. Sen laaja Neles®-säätöventtiilitarjonta kattaa venttiileitä niin tavanomaisiin kuin vaativiin säätösovelluksiin, jotka toimivat luotettavasti kaikkein kriittisimmissä prosesseissa sekä äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa. Metso on myös yksi älykkäiden venttiiliohjaimien johtavista toimittajista.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OM Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:
Timo Hänninen, johtaja, virtauksensäätöpalvelut, Metso, puh. 020 483 5546, sähköposti; timo.hanninen(at)metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: jussi.ollila(at)metso.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-16 09:30 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/16/Metsolta+virtauksens%C3%A4%C3%A4t%C3%B6palveluita+Neles+venttiileille+jo+40+vuoden+ajan+HUG1928711.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.