Etusivu » Lemminkäinen louhii Blominmäen jätevesipuhdistamoluolan

Lemminkäinen louhii Blominmäen jätevesipuhdistamoluolan

Lemminkäinen louhii Blominmäen jätevesipuhdistamoluolan

Julkaistu: 2015-06-12 14:10:00 CEST
Lemminkäinen
Sijoittajauutiset
Lemminkäinen louhii Blominmäen jätevesipuhdistamoluolan

LEMMINKÄINEN OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 12.6.2015 KLO 15.10

LEMMINKÄINEN LOUHII BLOMINMÄEN JÄTEVESIPUHDISTAMOLUOLAN

Lemminkäinen ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut (HSY) ovat sopineet HSY:n uuden Blominmäen jätevesipuhdistamon luolaston louhinnasta. Urakan arvo on lähes 60 miljoonaa euroa. Työt alkavat syyskuussa 2015 ja valmistuvat viimeistään tammikuun 2018 aikana.

Urakkasopimukseen sisältyy uuden jätevesipuhdistamon louhinta ja kalliotilojen lujittaminen. Urakan aikana Lemminkäinen louhii yhteensä noin 910 000 kiintokuutiometriä kalliota kolmen työtunnelin kautta.

”Louhimme maan alla samanaikaisesti useampia rinnakkaisia tiloja. Hyödynnämme työssä kokemustamme aiemmista vastaavista töistä. Tämä näkyy asiakkaalle urakan tehokkaassa toteutuksessa”, kertoo Lemminkäisen Infraprojektit-liiketoimintasegmentin johtaja Harri Kailasalo.

LEMMINKÄINEN OYJ
Konserniviestintä

LISÄTIETOJA:
Harri Kailasalo
Liiketoimintasegmentin johtaja, Infraprojektit
Puh. 0207 53394
harri.kailasalo@lemminkainen.com

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lemminkainen.fi

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa toimivia, turvallisia ja terveellisiä olosuhteita asumiseen, työntekoon ja liikkumiseen. Markkina-alueemme on Pohjois-Eurooppa, ja palveluksessamme on noin 5 600 ammattilaista. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli noin 2,0 miljardia euroa. Lemminkäinen Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.lemminkainen.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!