Etusivu » Kiinan kauppa kasvatti Saga Furs Oyj:n huutokauppamyyntiä

Kiinan kauppa kasvatti Saga Furs Oyj:n huutokauppamyyntiä

Kiinan kauppa kasvatti Saga Furs Oyj:n huutokauppamyyntiä

Julkaistu: 2015-06-12 15:20:00 CEST
Saga Furs Oyj
Pörssitiedote
Kiinan kauppa kasvatti Saga Furs Oyj:n huutokauppamyyntiä

Saga Furs Oyj Pörssitiedote 12.6.2015 klo 16.20

Saga Furs Oyj myi tänään päättyneessä kesäkuun huutokaupassa yhteensä 3,3 miljoonaa minkin- sekä 680.000 ketun- ja suomensupinnahkaa. Huutokaupan välitysmyynnin arvo nousi lähes 220 miljoonaan euroon (157 miljoonaa euroa viime kesäkuussa). Saga Congress Centerissä pidettyyn huutokauppaan osallistui lähes 800 asiakasta kaikilta markkina-alueilta, suurimpana ryhmänä kiinalaiset, joita oli yli 400.

Huutokaupassa myytyjen normaalilaatuisten Saga® -urosminkinnahkojen keskihinnaksi muodostui 47 euroa ja Saga® -naarasminkinnahkojen 32 euroa. Minkinnahat myytiin lähes sataprosenttisesti. Sekä hyvälaatuiset että lyhytkarvaiset velvet -tyyppiset nahat myytiin pääosin lähes viimeisimpien kansainvälisten huutokauppojen hintatasoon. Kaupallisten nahkojen hinnat laskivat 10-15 prosenttia. Hintatason laskuun vaikutti mm. Yhdysvaltain dollarin heikkeneminen euroon verrattuna. Kaikkien Saga® -ketunnahkojen keskihinnaksi muodostui 125 euroa. Huutokauppaa käytiin pitkälti Hongkong/Kiinan vedossa, mutta merkittäviä hankintoja tehtiin myös Koreaan ja eurooppalaiselle muotiteollisuudelle.

Saga Furs Oyj:n seuraava huutokauppa järjestetään 17.-21.9.2015.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Pertti Fallenius, puh. 050 512 0334

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!