Etusivu » Innofactor Oyj:n uudet osakkeet on merkitty kaupparekisteriin

Innofactor Oyj:n uudet osakkeet on merkitty kaupparekisteriin

Innofactor Oyj:n uudet osakkeet on merkitty kaupparekisteriin

Julkaistu: 2015-06-01 13:30:00 CEST
Innofactor
Pörssitiedote
Innofactor Oyj:n uudet osakkeet on merkitty kaupparekisteriin

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 1.6.2015 klo 14.30

Innofactor Oyj:n uudet osakkeet 500 000 kappaletta on merkitty kaupparekisteriin 1.6.2015. Innofactor Oyj tiedotti 28.5.2015 pörssitiedotteella, että yhtiö maksaa näillä uusilla osakkeilla osan Enabling Holding ApS:n loppukauppahinnasta.

Innofactor Oyj:n kokonaisosakemäärä on merkintöjen jälkeen 32 653 737 osaketta.

Kaupankäynti uusilla osakkeilla alkaa Helsingin pörssissä (NASDAQ OMX Helsinki) 2.6.2015.

Espoossa 1.6.2015

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Innofactor Oyj

Puh. 050 584 2029

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset mediat

www.innofactor.fi

Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-pohjaisten IT-ratkaisujen toimittajia. Innofactor toimittaa asiakkailleen liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ja ylläpitopalveluja systeemi-integraattorina sekä kehittää omia ohjelmistotuotteita ja -palveluita. Oman tuotekehityksen painopistealueena ovat Microsoftin Azure -pohjaiset pilviratkaisut. Innofactorin asiakkaina on noin 1 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja muualla Euroopassa. Yhtiössä työskentelee noin 400 innostunutta ja osaavaa henkilöä useissa toimipisteissä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Innofactorin liikevaihdon kasvu 2010–2014 on ollut keskimäärin 45 prosenttia vuosittain. Kauppalehti ja Balance Consulting valitsivat Innofactorin vuoden 2013 menestyneimmäksi pörssiyhtiöksi Suomessa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.