Etusivu » Innofactor Oyj:n hallitus päätti henkilöstölle suunnatusta osakepohjaisesta sitouttamisjärjestelmästä

Innofactor Oyj:n hallitus päätti henkilöstölle suunnatusta osakepohjaisesta sitouttamisjärjestelmästä

Innofactor Oyj:n hallitus päätti henkilöstölle suunnatusta osakepohjaisesta sitouttamisjärjestelmästä

Julkaistu: 2015-06-30 07:30:00 CEST
Innofactor
Pörssitiedote
Innofactor Oyj:n hallitus päätti henkilöstölle suunnatusta osakepohjaisesta sitouttamisjärjestelmästä

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 30.6.2015 klo 8.30

Innofactor Oyj:n hallitus on päättänyt yhtiökokouksen hallitukselle antaman valtuutuksen perusteella konsernin koko henkilöstölle suunnatusta osakepohjaisesta sitouttamisjärjestelmästä henkilöstön sitouttamiseksi yhtiöön ja sen tavoitteisiin (”Henkilöstöanti”).

Henkilöstöannissa lasketaan liikkeelle yhteensä enintään 800 000 yhtiön uutta osaketta (”Henkilöstöosakkeet”), jotka annetaan merkittäviksi osakkeenomistajien etuoikeudesta poiketen Innofactor-konsernin henkilöstölle. Innofactor Oyj:llä on päätöshetkellä 29.6.2015 osakkeita 32 653 737 kpl. Jos kaikki sitouttamisjärjestelmän piirissä olevat osakkeet merkittäisiin, osakkeiden lukumäärä nousisi 33 453 737 osakkeeseen, josta sitouttamisjärjestelmän piirissä olevat enintään 800 000 osaketta vastaisi enintään 2,39 prosenttia koko annin jälkeisestä osake- ja äänimäärästä. Henkilöstöannin tarkoitus on kannustaa ja sitouttaa yhtiön henkilöstöä, joten annin toteuttamiseen osakkeenomistajien etuoikeudesta poiketen on osakeyhtiölaissa tarkoitettu painava taloudellinen syy.

Henkilöstöosakkeiden merkintähinta määräytyy seuraavan osavuosikatsauksen julkaisemista seuraavan kuukauden 21.7.-20.8.2015 julkisessa kaupankäynnissä painotetun keskiarvohinnan mukaan ollen sitä noin 10 % alhaisempi. Merkintähinta ilmoitetaan antiin oikeutetuille henkilöille arviolta 21.8.2015. Henkilöstöosakkeiden merkintähinta kirjataan kokonaisuudessaan Innofactor Oyj:n sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon.

Innofactor myöntää henkilöstölle Henkilöstöosakkeiden merkintää varten lainan, jonka pituus on 10 vuotta. Laina myönnetään jakokelpoisten varojen puitteissa. Lainan korko määräytyy merkintäajanjaksolla vallitsevan 12 kuukauden euriborkoron mukaan ja päivitetään vuosittain. Lainan lyhennykset ja korot vähennetään työntekijälle kuukausittain maksettavasta nettopalkasta. Henkilöstöosakkeiden merkintä ja lainojen nostaminen tapahtuvat aikavälillä 7.9.-11.9.2015.

Kaupankäynti Henkilöstöosakkeilla alkaa Helsingin pörssissä (NASDAQ OMX Helsinki) arviolta 1.10.2015. Henkilöstöosakkeisiin kohdistuu kuitenkin myynti- ja luovutusrajoitus 12 kuukauden ajan Henkilöstöannin Henkilöstöosakkeiden rekisteröinnistä kaupparekisteriin.

Yhtiö julkistaa Henkilöstöannin lopullisen tuloksen pörssitiedotteella arviolta 30.9.2015.

INNOFACTOR OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Innofactor Oyj

Puh. 050 584 2029

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset mediat

www.innofactor.fi

Innofactor Oyj

Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-pohjaisten IT-ratkaisujen toimittajia. Innofactor toimittaa asiakkailleen liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ja ylläpitopalveluja systeemi-integraattorina sekä kehittää omia ohjelmistotuotteita ja -palveluita. Oman tuotekehityksen painopistealueena ovat Microsoftin Windows Azure -pohjaiset pilviratkaisut. Innofactorin asiakkaina on noin 1 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja muualla Euroopassa. Yhtiössä työskentelee noin 400 innostunutta ja osaavaa henkilöä useissa toimipisteissä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Innofactorin liikevaihdon kasvu 2010–2014 on ollut keskimäärin 45 prosenttia vuosittain. Microsoft on nimennyt ohjelmistotoimittaja Innofactor Oyj:n vuoden kumppaniksi 2015. Innofactor valittiin myös Microsoftin kansainväliseen finaaliin kahdessa sarjassa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!