Etusivu » Glastonille merkittävä konekauppa Puolaan

Glastonille merkittävä konekauppa Puolaan

Glastonille merkittävä konekauppa Puolaan

Julkaistu: 2015-06-22 13:00:00 CEST
Glaston Oyj Abp
Pörssitiedote
Glastonille merkittävä konekauppa Puolaan

Helsinki, Suomi, 2015-06-22 13:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) — Glaston Oyj Abp Pörssitiedote 22.6.2015 klo 14.00

Glastonille merkittävä konekauppa Puolaan

Glaston on solminut 2,4 miljoonan euron kaupan Euroopan johtavan lasinprosessoijan Press Glass SA:n kanssa. Tilaus kirjataan Glastonin vuoden 2015 toisen kvartaalin tilauskantaan. Koneet toimitetaan vuoden 2015 viimeisellä neljänneksellä Press Glassin Tychyn tehtaalle Puolaan. Tilaus on jatkoa vuonna 2014 solmitulle kaupalle.

Kauppa sisältää Glaston FC500™ -tasokarkaisulinjan, ProBend™ -linjan korkealaatuisen taivutetun lasin karkaisuun sekä Glaston Care™ -huoltosopimuksen.

Teknologiajohtajuus on yksi Press Glass SA:n tärkeimmistä ajureista ja yhtiö panostaa jatkuvaan konekannan laajentamiseen ja päivittämiseen. Euroopan mittakaavassa merkittävä tilaus vahvistaa entisestään Press Glassin asemaa teknologiajohtajana. Asiakassuhde Glastoniin alkoi jo vuonna 2003.

Vuonna 1991 perustettu Press Glass on viime vuosien aikana voimakkaasti laajentanut toimintaansa ja toimii tällä hetkellä Puolassa neljällä paikkakunnalla sekä Kroatiassa yhdellä paikkakunnalla. Yhtiö tuottaa päivittäin noin 20.000 m2 eristyslasiyksikköä. Yhtiö on saavuttanut vankan aseman eurooppalaisen rekannusteollisuuden piirissä korkealaatuisten arkkitehtuurilasien prosessoijana.

Lisätiedot:
Glaston Oyj Abp
Arto Metsänen, toimitusjohtaja, puh. 010 500 500
Pekka Hytti, myyntijohtaja, EMEA, puh. 010 500 6310

GLASTON OYJ ABP
Agneta Selroos
Viestintä- ja markkinointijohtaja

Glaston Oyj Abp
Glaston on kansainvälinen lasiteknologiayhtiö, joka kehittää tuotteita arkkitehtuuri-, aurinkoenergia-, kaluste- ja laite- sekä ajoneuvoteollisuudelle. Tuotevalikoimamme vaihtelee esikäsittely- ja turvalasikoneista huoltopalveluihin. Tuemme asiakkaidemme menestystä tuottamalla palveluita kaikkiin lasinjalostusketjun tarpeisiin koko tuotteen elinkaaren ajan. Lisätietoja osoitteessa www.glaston.net. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n Small Cap -listalla.

JAKELU: OMX, Keskeiset tiedotusvälineet, www.glaston.net

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.