Etusivu » Glastonille FC500™ -karkaisukonekauppa Kuwaitiin

Glastonille FC500™ -karkaisukonekauppa Kuwaitiin

Glastonille FC500™ -karkaisukonekauppa Kuwaitiin

Julkaistu: 2015-06-11 14:15:00 CEST
Glaston Oyj Abp
Pörssitiedote
Glastonille FC500™ -karkaisukonekauppa Kuwaitiin

Helsinki, Suomi, 2015-06-11 14:15 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —

GLASTON OYJ ABP Pörssitiedote 11.6.2015 klo 15.15

Glastonille FC500™ -karkaisukonekauppa Kuwaitiin

Glaston on solminut 2,6 miljoonan euron konekaupan kuwaitilaisen Amjad Scientificin kanssa. Kauppa sisältää FC500™ -karkaisukoneen ja ProL™-laminointilinjan sekä esikäsittelykoneita. Koneet toimitetaan asiakkaalle vuoden 2015 viimeisellä neljänneksellä. Tilaus kirjataan Glastonin vuoden 2015 toisen neljänneksen tilauskantaan.

Amjad Scientific on laajentamassa toimintaansa lasinjalostukseen ja erityisesti arkkitehtuurilasisegmenttiin. Glastonin FC500™- ja ProL™ -koneet vastaavat hyvin asiakkaan vaatimuksiin niillä saavutettavan korkean kapasiteetin, energiatehokkuuden, lopputuotteen korkean laadun ja helppokäyttöisyyden ansiosta.

Yhtiö on Glastonille uusi asiakas ja myös uusi toimija lasinjalostusalalla. ”Olemme hyvin iloisia siitä, että saamme toimittaa lasinjalostuskoneet Amjad Scientificille, joka tavoittelee asemaa lasialan edelläkävijänä Kuwaitissa”, toteaa Pekka Hytti, Glastonin EMEA-alueen johtaja.

Lisätiedot:
Glaston Oyj Abp
Pekka Hytti, myyntijohtaja, EMEA, puh. 010 500 6310
Sasi Koivumäki, talousjohtaja, puh. 010 500 500

GLASTON OYJ ABP
Agneta Selroos
Viestintä- ja markkinointijohtaja
puh: +358 40 7453 737

Glaston Oyj Abp
Glaston on kansainvälinen lasiteknologiayhtiö, joka kehittää tuotteita arkkitehtuuri-, aurinkoenergia-, kaluste- ja laite- sekä ajoneuvoteollisuudelle.Tuotevalikoimamme vaihtelee esikäsittely- ja turvalasikoneista huoltopalveluihin. Tuemme asiakkaidemme menestystä tuottamalla palveluita kaikkiin lasinjalostusketjun tarpeisiin koko tuotteen elinkaaren ajan. Lisätietoja osoitteessa www.glaston.net. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n Small Cap -listalla.

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki Oy, Keskeiset tiedotusvälineet, www.glaston.net

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!