Etusivu » Glaston sopinut pitkäaikaisesta rahoituksesta

Glaston sopinut pitkäaikaisesta rahoituksesta

Glaston sopinut pitkäaikaisesta rahoituksesta

Julkaistu: 2015-06-18 14:25:00 CEST
Glaston Oyj Abp
Pörssitiedote
Glaston sopinut pitkäaikaisesta rahoituksesta

Helsinki, Suomi, 2015-06-18 14:25 CEST (GLOBE NEWSWIRE) — Glaston Oyj Abp Pörssitiedote 18.6.2015 klo 15.25

Glaston sopinut pitkäaikaisesta rahoituksesta

Glaston Oyj Abp on tänään sopinut uudesta pitkäaikaisesta rahoitussopimuksesta, joka korvaa 2016 erääntyvän rahoitussopimuksen. Rahoitussopimus koostuu 10,0 miljoonan euron pitkäaikaisesta lainasta sekä 22,0 miljoonan euron Revolving Credit Facility –rahoituslimiitistä, jota voidaan käyttää lyhytaikaiseen rahoitukseen ja takauksiin.

Sopimus korvaa kokonaisuudessaan edelliset rahoitussopimukset ja varmistaa yhtiön rahoituksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Sopimus alentaa Glastonin rahoitus- ja hallinnointikuluja ja sillä on siten positiivinen vaikutus osakekohtaiseen tulokseen. Uuden sopimuksen myötä poistuvat myös kaikki yhtiön normaaliin varojen jakoon liittyvät rajoitukset.

Rahoitussopimuksessa käytetään seuraavia finanssikovenantteja: velkaantumisaste (net debt/ equity) ja käyttökate suhteessa nettovelkoihin (net debt/EBITDA). Finanssikovenantteja seurataan neljännesvuosittain.

Lainan järjestäjinä toimivat Nordea Pankki Suomi Oyj ja Pohjola Pankki Oyj.

Lisätiedot:
Glaston Oyj Abp
Sasu Koivumäki, talousjohtaja, puh. 010 500 500
Arto Metsänen, toimitusjohtaja, puh. 010 500 500

GLASTON OYJ ABP
Agneta Selroos
Viestintä- ja markkinointijohtaja
puh: +358 40 7453 737

Glaston Oyj Abp
Glaston on kansainvälinen lasiteknologiayhtiö, joka kehittää tuotteita arkkitehtuuri-, aurinkoenergia-, kaluste- ja laite- sekä ajoneuvoteollisuudelle.Tuotevalikoimamme vaihtelee esikäsittely- ja turvalasikoneista huoltopalveluihin. Tuemme asiakkaidemme menestystä tuottamalla palveluita kaikkiin lasinjalostusketjun tarpeisiin koko tuotteen elinkaaren ajan. Lisätietoja osoitteessa www.glaston.net. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n Small Cap -listalla.

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki Oy, Keskeiset tiedotusvälineet, www.glaston.net

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!