Etusivu » Finanssivalvonta on myöntänyt saneerausohjelmaehdotuksen edellyttämän poikkeusluvan tarjousvelvollisuudesta

Finanssivalvonta on myöntänyt saneerausohjelmaehdotuksen edellyttämän poikkeusluvan tarjousvelvollisuudesta

Finanssivalvonta on myöntänyt saneerausohjelmaehdotuksen edellyttämän poikkeusluvan tarjousvelvollisuudesta

Julkaistu: 2015-06-10 15:30:00 CEST
Trainers' House Oyj
Pörssitiedote
Finanssivalvonta on myöntänyt saneerausohjelmaehdotuksen edellyttämän poikkeusluvan tarjousvelvollisuudesta

Espoo, 2015-06-10 15:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) — TRAINERS’ HOUSE OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 10.6.2015 KLO 16:30

Trainers’ House Oyj (”Yhtiö”) tiedotti 3.6.2015 Espoon käräjäoikeuteen jätetystä saneerausohjelmaehdotuksesta, jonka vahvistamisen yhtenä edellytyksenä on se, että Finanssivalvonta myöntää Jari Sarasvuolle ja Causa Prima Oy:lle poikkeusluvan arvopaperimarkkinalain mukaisen pakollisen ostotarjouksen tekemisestä, joka näille muutoin syntyisi, jos saneerausohjelmaehdotuksen mukainen velkakonversio toteutetaan.

Finanssivalvonta on 10.6.2015 myöntänyt Jari Sarasvuolle ja Causa Prima Oy:lle saneerausohjelmaehdotuksessa tarkoitetun poikkeusluvan. Poikkeuslupa koskee 30 prosentin tarjousvelvollisuusrajan ylitystä. Poikkeusluvan edellytyksenä on, etteivät Jari Sarasvuo ja Causa Prima, tai näiden kanssa yksissä tuumin toimivat henkilöt, tarjousvelvollisuusrajan ylittämisen jälkeen hanki tai merkitse lisää Yhtiön osakkeita tai muutoin kasvata ääniosuuttaan Yhtiössä.

Poikkeusluvan voimaantulon edellytyksenä on, että Yhtiön yhtiökokouksessa järjestelyä kannattavat järjestelystä riippumattomat osakkeenomistajat, jotka edustavat vähintään kahta kolmasosaa annetuista äänistä. Trainers’ House tulee julkistamaan erillisellä pörssitiedotteella kutsun asiaa käsittelevään yhtiökokoukseen sekä samalla poikkeuslupapäätöksen edellyttämän etukäteisinformaation saneerausohjelmaehdotuksesta ja sen vaikutuksista Yhtiöön.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Arto Heimonen, puhelin 040 412 3456

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter