Etusivu » Elektrobit Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi Automotive-liiketoiminnan myynnin Continental AG:lle ja päätti yhtiön toiminimen muuttamisesta Bittium Oyj:ksi

Elektrobit Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi Automotive-liiketoiminnan myynnin Continental AG:lle ja päätti yhtiön toiminimen muuttamisesta Bittium Oyj:ksi

Elektrobit Corporation

Elektrobit Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi Automotive-liiketoiminnan myynnin Continental AG:lle ja päätti yhtiön toiminimen muuttamisesta Bittium Oyj:ksi

Pörssitiedote

Julkaisuvapaa 11. kesäkuuta 2015 kello 14:15

Elektrobit Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi Automotive-liiketoiminnan myynnin Continental AG:lle ja päätti yhtiön toiminimen muuttamisesta Bittium Oyj:ksi

Elektrobit Oyj:n (”EB”) ylimääräinen yhtiökokous, joka pidettiin 11.6.2015, päätti hyväksyä yhtiön Automotive-liiketoiminnan myynnin Continental AG:lle EB:n hallituksen ehdotuksen ja suosituksen mukaisesti. Kauppa käsittää Elektrobit Automotive GmbH:n ja sen tytäryhtiöiden myynnin, mukaan lukien EB:n 51 prosentin omistusosuus e.solutions GmbH:sta, joka on Elektrobit Automotive GmbH:n ja Audi Electronics Venture GmbH:n yhteisesti omistama yhtiö. Lisäksi oikeudet Elektrobit-nimeen luovutetaan Continentalille. Kauppahinta 600 miljoonaa euroa maksetaan käteisenä ja se maksetaan kokonaisuudessaan myynnin toteuttamisen yhteydessä.

Ylimääräinen yhtiökokous päätti myös EB:n yhtiöjärjestyksen 1. kohdan ja yhtiön toiminimen muuttamisesta. Toiminimen ja yhtiöjärjestyksen muutoksen täytäntöönpano edellyttää Automotive-liiketoiminnan myynnin toteutumista. Kaupan toteutuessa yhtiön uusi toiminimi tulee olemaan Bittium Oyj, englanniksi Bittium Corporation.

Kaupan toteutuminen edellyttää ylimääräisen yhtiökokouksen hyväksynnän lisäksi tarvittavien viranomaislupien myöntämistä ja eräiden muiden tavanomaisten kaupan ehtojen täyttymistä. Automotive-liiketoiminnan myynnin arvioidaan toteutuvan heinäkuun alussa 2015. Lisätietoja yritysjärjestelystä on annettu EB:n pörssitiedotteessa 19.5.2015.

Oulussa, 11.6.2015

Elektrobit Oyj
Hallitus

Lisätietoja:

Jukka Harju
Toimitusjohtaja
Puh. 040 344 5466

Kari Jokela
Lakiasianjohtaja
Puh. 040 344 5258

Jakelu:
NASDAQ OM Helsinki
Tärkeimmät tiedotusvälineet

Elektrobit Oyj (EB)
EB on erikoistunut autoteollisuuden ja langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin. EB kehittää edistyksellistä teknologiaa ja muuntaa sen rikastuttaviksi loppukäyttäjäkokemuksiksi. Vuoden 2014 liikevaihto oli 224,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 16,8 miljoonaa euroa. Elektrobit Oyj on listattu NASDAQ OM Helsingissä. www.elektrobit.com.

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-11 13:15 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/11/Elektrobit+Oyj+n+ylim%C3%A4%C3%A4r%C3%A4inen+yhti%C3%B6kokous+hyv%C3%A4ksyi+Automotive+liiketoiminnan+myynnin+Continental+AG+lle+ja+p%C3%A4%C3%A4tti+yhti%C3%B6n+toiminimen+muuttamisesta+Bittium+Oyj+ksi+HUG1927872.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!