Etusivu » DOVRE GROUPILLE KAKSI UUTTA PUITESOPIMUSTA NORJASSA

DOVRE GROUPILLE KAKSI UUTTA PUITESOPIMUSTA NORJASSA

DOVRE GROUPILLE KAKSI UUTTA PUITESOPIMUSTA NORJASSA

Julkaistu: 2015-06-29 08:30:00 CEST
Dovre Group Oyj
Lehdistötiedote
DOVRE GROUPILLE KAKSI UUTTA PUITESOPIMUSTA NORJASSA

Espoo, 2015-06-29 08:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —
Dovre Group Oyj Lehdistötiedote 29.6.2015 klo 9.30

DOVRE GROUPILLE KAKSI UUTTA PUITESOPIMUSTA NORJASSA

Dovre Groupin Konsultointi-liiketoimintaryhmä on solminut kaksi uutta puitesopimusta Norjassa.

Statsbygg on valinnut Dovre Groupin investointihankkeidensa kvantitatiivisten riskianalyysien toimittajaksi. Statsbygg on Norjan hallituksen rakentamisen ja kiinteistötoiminnan pääneuvonantaja ja toimii valtion rakennusvaltuutettuna, isännöitsijänä sekä kiinteistöjen rakennuttajana. Sopimus on yksivuotinen ja se sisältää kaksi yhden vuoden jatko-optiota.

Avinor on valinnut Dovre Groupin kahden muun yhtiön ohella Avinorin investointihankkeiden riippumattomien selvityksien toimittajaksi. Kyseinen investointihankkeiden selvitysprosessi on verrattavissa Norjan julkishallinnon laajojen hankkeiden laadunvarmistusjärjestelmään. Avinor on Norjan valtion täysin omistama yhtiö, joka toimii Norjan liikenne- ja viestintäministeriön alaisuudessa ja vastaa yhteensä 46 Norjan valtion omistamasta lentokentästä. Sopimus on kaksivuotinen ja se sisältää kolme yhden vuoden jatko-optiota.

”Olemme erittäin ylpeitä sekä Statsbyggin että Avinorin valittua meidät neuvonantajakseen avustamaan heitä heidän laajimpien ja kompleksisimpien investointihankkeiden hallinnoinnissa ja johtamisessa”, kommentoi Dovre Groupin Konsultointi-liiketoimintaryhmän johtaja Stein Berntsen.

Lisätietoja:

Dovre Group Oyj
Stein Berntsen, johtaja, Konsultointi
puh. +47-900 77 531
stein.berntsen@dovregroup.com

Patrick von Essen, toimitusjohtaja
puh. 020-436 2000
patrick.essen@dovregroup.com
www.dovregroup.com

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Norjassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Singaporessa, Etelä-Koreassa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, Venäjällä, Suomessa ja Ruotsissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii noin 850 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivu: www.dovregroup.com

Statsbygg on Norjan valtion liikelaitos, joka toimii Norjan paikallishallinnosta ja modernisaatiosta vastaavan ministeriön (KMD) alaisuudessa. Statsbygg tarjoaa asianmukaisia ja toimivia kiinteistöjä julkishallinnon toimijoille sekä pyrkii edistämään arkkitehtuuriin, maankäyttöön, suojelukohteisiin ja ympäristöön liittyviä yhteiskunnallisia tavoitteita. Statsbygg työllistää 877 henkilöä. Statsbyggin pääkonttori sijaitsee Oslossa, ja Statsbyggillä on paikallistoimistot Oslossa, Porsgrunnissa, Bergenissä, Trondheimissa ja Tromsøssä. Statsbyggin kotisivu: www.statsbygg.no

Avinor on Norjan valtion täysin omistama yhtiö, joka toimii Norjan liikenne- ja viestintäministeriön alaisuudessa. Avinor vastaa yhteensä 46 Norjan valtion omistamasta lentokentästä, joista 12 Avinor operoi yhdessä Norjan puolustusvoimien kanssa. Lentokenttien ohella Avinor operoi lisäksi lennonjohtotorneja, lennonjohtokeskuksia sekä muuta turvalliseen ilmanavigointiin liittyvää teknistä infrastruktuuria. Mm. Oslon lentokenttä sekä sen navigointijärjestelmä ovat Avinorin täysin omistamia tytäryhtiöitä. Avinorin pääkonttori sijaitsee Oslossa. Yhtiön kotisivu: www.avinor.no

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter