Etusivu » Comptel sopii 25 miljoonan euron luottolimiitistä

Comptel sopii 25 miljoonan euron luottolimiitistä

Comptel sopii 25 miljoonan euron luottolimiitistä

Julkaistu: 2015-06-12 10:00:00 CEST
Comptel
Pörssitiedote
Comptel sopii 25 miljoonan euron luottolimiitistä

Comptel Oyj Pörssitiedote 12.6.2015 klo 11.00

Comptel on tänään allekirjoittanut kolmivuotisen 25 miljoonan euron valmiusluottolimiittisopimuksen (Revolving Credit Facility). Luottolimiitti korvaa vuonna 2012 solmitun 20 miljoonan euron luottolimiittijärjestelyn.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Juhani Hintikka puh. +358 9 7001131

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.comptel.com

Elämä koostuu digitaalisista hetkistä. Comptel muuttaa tavan, jolla pilvipalvelusukupolven tarpeisiin voidaan vastata ja kääntää digitaaliset hetket liiketoiminnaksi.

Comptel yhdistää digitaalisen kysynnän ja tarjonnan ja lisäämme älykkyyttä, jotta asiakkaidemme kasvava digitalisoituva liiketoiminta olisi yksinkertaisempaa ja sujuvampaa. Ratkaisumme mahdollistavat sisältö- ja datapalvelujen luomisen nopeammin ja helpommin, palvelujen ja tilausten hallinnoinnin ja toimittamisen sujuvammin sekä nopean ja älykkään datan jalostamisen päätöksenteon ja toimenpiteiden automatisoinnin tueksi.

Comptel mahdollistaa digitaalisten viestintäpalveluiden tarjoamisen yli miljardille ihmiselle. Joka päivä Comptelin ohjelmistot huolehtivat yli 20 prosentista maailman mobiilikäyttötiedosta. Lähes 300 operaattoria 90 maassa luottaa meidän tekevän kuluttajien digitaalisista hetkistä täydellisiä, ja muuttavan ne liiketoiminnaksi. Lisätietoja: www.comptel.com.www.comptel.com.

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter