Etusivu » Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus Vantaan Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus Dixin toiseen vaiheeseen

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus Vantaan Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus Dixin toiseen vaiheeseen

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus Vantaan Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus Dixin toiseen vaiheeseen

Julkaistu: 2015-06-11 12:00:00 CEST
Caverion Oyj
Sijoittajauutiset
Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus Vantaan Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus Dixin toiseen vaiheeseen

Helsinki, 2015-06-11 12:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) —

CAVERION OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 11.6.2015 KLO 13.00

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus Vantaan Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus Dixin toiseen vaiheeseen

Caverion on tehnyt sopimuksen rakennusliike YIT:n kanssa Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan toimisto- ja liikekeskus Dixin toisen vaiheen talotekniikan kokonaistoimituksen suunnittelusta ja projektin toteutuksesta. Sopimus kattaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys-, sähköistys-, turvallisuus- sekä automaatiojärjestelmät. Sopimuksen arvo on noin 7,6 miljoonaa euroa.

Toimisto- ja liikekeskuksen laajennus käsittää noin 4 000 m² liiketilaa ja 8 000 m² toimistotilaa. Dixin toinen vaihe valmistuu keväällä 2017. Dixin ensimmäinen vaihe valmistui loppuvuodesta 2014 ja kauppakeskusosa avattiin yleisölle tammikuussa 2015. Ensimmäisessä vaiheessa valmistui myös koko keskusta palveleva pysäköintilaitos sekä uusi linja-autoterminaali. Caverion vastasi myös Dixin ensimmäisen vaiheen talotekniikasta.

”Dixin toimisto- ja liikekeskus on saanut erinomaisen alun, joka mahdollisti toisen vaiheen rakennustöiden aloittamisen. Ensimmäinen vaihe sai Suomen ensimmäisen kauppakeskus- ja toimistohankkeen LEED Platina -sertifikaatin. Sertifikaatin pisteytyksessä talotekniikalla on suuri painoarvo ja siinä onnistuminen yhdessä Caverionin kanssa antoi hyvän pohjan yhteistyön jatkamiselle myös Dixin toisessa vaiheessa”, toteaa liiketoimintaryhmän johtaja Timo Lehmus YIT:ltä.

YIT:n havainnekuvia keskuksen laajennuksesta on ladattavissa seuraavan linkin kautta:http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=e4f742a84486674e18b3f7f5ab7122fb

Lisätietoja:

Caverion Suomi, Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.fi

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-,Keski-ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!