Etusivu » Caverion toimittaa yli 14 miljoonan euron arvoiset talotekniikkaratkaisut Deutsche Telekomin Hampurin toimistorakennukseen Saksassa

Caverion toimittaa yli 14 miljoonan euron arvoiset talotekniikkaratkaisut Deutsche Telekomin Hampurin toimistorakennukseen Saksassa

Caverion toimittaa yli 14 miljoonan euron arvoiset talotekniikkaratkaisut Deutsche Telekomin Hampurin toimistorakennukseen Saksassa

Julkaistu: 2015-06-25 10:00:00 CEST
Caverion Oyj
Sijoittajauutiset
Caverion toimittaa yli 14 miljoonan euron arvoiset talotekniikkaratkaisut Deutsche Telekomin Hampurin toimistorakennukseen Saksassa

Helsinki, Finland, 2015-06-25 10:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) — CAVERION OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 25.6.2015 klo 11:00 EEST

Caverion toimittaa yli 14 miljoonan euron arvoiset talotekniikkaratkaisut Deutsche Telekomin Hampurin toimistorakennukseen Saksassa

Caverion on solminut noin 14,3 miljoonan euron arvoisen sopimuksen kiinteistönhallintayhtiö TAS Kommanditgesellschaftin (TAS KG)kanssa talotekniikkaratkaisujen toimittamisesta Deutsche Telekomin uuteen Hampurissa sijaitsevaan toimistorakennukseen Saksassa. Sopimus kattaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys- ja sähköistysjärjestelmät. Caverion vastaa projektin toteutuksesta.

Uuden yhdeksänkerroksisen toimistorakennuksen pinta-ala on 34 000 m², ja siinä tulee työskentelemään 1 500 Deutsche Telekomin työntekijää. Talotekniikkaratkaisujen asennustyöt alkavat heinäkuussa 2015, ja niiden odotetaan valmistuvan vuodessa.

”Olemme tyytyväisiä, että TAS KG on valinnut Caverionin taloteknisten ratkaisujen toimittajaksi tähän laajaan hankkeeseen, sillä yhteistyömme on ollut hyvää muissa projekteissa vuosien varrella”, toteaa Werner Kühn, Caverion Saksan divisioonajohtaja.

TAS KG kuuluu Caverionin Kiinteistöjen omistajat ja kiinteistökehittäjät -asiakassegmenttiin.

TAS KG:n laatima havainnekuva on ladattavissa osoitteesta:

http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=ac94af42c9a67e2adba903bbda1fac9c

Lisätietoja:

Caverion Saksa, viestintäjohtaja Holger Winkelsträter, puh. +49 175 7277 063, holger.winkelstraeter@caverion.de

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää.Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti