Etusivu » Biohit Oyj laajentaa Acetium®-imeskelytabletin jakelua hammashoidon puolelle

Biohit Oyj laajentaa Acetium®-imeskelytabletin jakelua hammashoidon puolelle

Biohit Oyj laajentaa Acetium®-imeskelytabletin jakelua hammashoidon puolelle

Julkaistu: 2015-06-12 08:30:00 CEST
Biohit Oyj
Lehdistötiedote
Biohit Oyj laajentaa Acetium®-imeskelytabletin jakelua hammashoidon puolelle

Biohit Oyj Lehdistötiedote 12.6.2015 klo 9:30 paikallista aikaa (EEST)

Hammasväline Oy ottaa Acetium®-imeskelytabletit jakeluun, mikä lisää hammashoidon ammattilaiskentän jakelumahdollisuuksia. Hammasväline kuuluu pohjoiseurooppalaiseen Lifco Dental Groupiin, jonka omistaa ruotsalainen Lifco AB.

Acetium®-imeskelytabletti on suun suojaksi tarkoitettu valmiste, joka sitoo tupakoinnin sekä alkoholinkäytön yhteydessä sylkeen liukenevaa asetaldehydiä. Asetaldehydi on tupakansavun merkittävin syöpää aiheuttava aine eli karsinogeeni.

Acetium®-imeskelytabletit Hammasvälineelle toimittaa suomalainen Oriola Oy. Biohit Oyj:n ja Oriola Oy:n solmima Acetium®-valmisteet kattava jakelijasopimus astui voimaan 1.6.2015. Sopimuksen myötä Oriola Oy:lla on yksinoikeudet Acetium®-tuotteiden jakeluun Suomessa.

Toimitusjohtaja Semi Korpela, Biohit Oyj: ”Suusyövän tärkeimmät vaaratekijät ovat tupakka ja alkoholi, ja niiden yhtäaikainen käyttö lisää vaaran moninkertaiseksi. Tupakoinnin aikana syljen karsinogeenisen asetaldehydin pitoisuus on keskimäärin 10mg/l. Tupakoitsijoille tarkoitettu Acetium®-imeskelytabletti on Biohit Oyj:n kehittämä menetelmä, joka poistaa erittäin tehokkaasti asetaldehydiä tupakoitsijan syljestä (kts.Lisätietoja)”.

Markkinointipäällikkö Hannele Nokia, Hammasväline Oy: ”Huono syyhygienia yhdessä tupakoinnin kanssa lisää asetaldehydin määrää suussa. Tupakansavusta sylkeen liukeneva asetaldehydi on mahdollista eliminoida lähes täydellisesti Acetium-imeskelytableteilla. Biohitin Acetium-imeskelytabletit sopivatkin suun terveyttä edistävään tarjontaamme hyvin.”

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Semi Korpela, Biohit Oyj
puh. +358 9 773 861
investor.relations@biohit.fi
www.biohit.fi

Biohit lyhyesti

Biohit Oyj on globaaleilla markkinoilla toimiva suomalainen bioteknologiayritys. Biohitin missio on “Innovating for Health” – tuotamme innovatiivisia tuotteita ja palveluita edistämään tutkimusta ja varhaista diagnostiikkaa. Biohitin pääkonttori on Helsingissä, ja tytäryhtiöt sijaitsevat Italiassa ja Iso-Britanniassa. Biohitin B-sarjan osakkeet (BIOBV) noteerataan Nasdaq Helsingin Small cap /Terveydenhuolto-ryhmässä. www.biohit.fi

Hammasväline lyhyesti

Hammasväline on Suomen johtava hammashoitotuotteiden toimittaja, joka palvelee yksityisiä ja kunnallisia hammashoidon ammattilaisia tuomalla maahan ja välittämällä hammashoidon tarvikkeita, laite- ja kalusteratkaisuja sekä kehittämällä ja tarjoamalla palveluita suun terveydenhuollon tuottamiseen. Hammasvälineen tavoitteena on mahdollistaa hammashoidon ammattilaisille keskittyminen kannattavaan ja laadukkaaseen potilaan hoitamiseen. Henkilöstömme määrä Suomessa on noin 80. Kuulumme pohjoiseurooppalaiseen Lifco Dental Groupiin.

Liitteet:
Lisätietoja.pdf

Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti