Etusivu » Benecol Kiinan markkinoille

Benecol Kiinan markkinoille

Benecol Kiinan markkinoille

Julkaistu: 2015-06-10 08:13:37 CEST
Raisio
Lehdistötiedote
Benecol Kiinan markkinoille

Raisio Oyj, lehdistötiedote 10.6.2015

BENECOL KIINAN MARKKINOILLE

Raision uusi Benecol-partneri Neptunus lanseeraa Benecol-juomajauheen Kiinassa. Maailman väkirikkaimpaan maahan laajentuminen tukee Raision tavoitetta avata Benecol-tuotteille uusia markkinoita lisenssipartneriensa kanssa.

Benecol-juomajauhe tulee aluksi myyntiin noin 1700 Nepstar-myymälään pääosin Kiinan itärannikon suuriin kaupunkeihin. Tavoitteena on, että puolen vuoden kuluttua Benecol-juomajauhe olisi saatavilla myös valituissa sairaaloiden myymälöissä ja terveydenhuollon ammattilaisten myyntikanavissa. Neptunus panostaa myyntiverkoston merkittävään laajentamiseen pitkällä tähtäimellä.

Raisio on tehnyt määrätietoisesti töitä Benecol-tuotteiden markkinoiden avaamiseksi erityisesti Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Viimeisimmät lanseeraukset tehtiin Brasiliassa marraskuussa 2014 ja Etelä-Koreassa helmikuussa 2015.

– Benecol-tuotteiden lanseeraus Kiinassa vahvistaa Raision strategisesti tärkeää laajentumista uusille Aasian kasvaville markkinoille. Kiinalaisten kolesteroliarvot ovat nousussa, joten kolesterolia alentaville tuotteille on tarvetta. Olemme tehneet pitkään työtä päästäksemme Kiinan markkinoille ja olemme erittäin tyytyväisiä kumppanuudesta Benecol-tuotteisiin panostavan Neptunuksen kanssa, Raision Benecol-liiketoiminnan myyntijohtaja Olavi Erkinjuntti toteaa.

Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan kolmasosalla kiinalaisista on kohonnut kolesteroli. Kolesterolitasot ovat olleet nousussa, koska länsimaiset ruokailutottumukset ovat yleistyneet Kiinassa.

Raision Benecol-partneri Hangzhou Neptunus Bioengineering Co. Ltd on osa Neptunus Groupia, jonka liikevaihto oli noin 2,1 miljardia euroa vuonna 2014. Konserniin kuuluva Nepstar-myymälät omistava Nepstar Group on listattu New Yorkin pörssissä.

RAISIO OYJ
Heidi Hirvonen
viestintä- ja IR-päällikkö
p. 050 567 3060

Lisätietoja:
Johtaja Mikko Laavainen, Benecol-liiketoiminta, puh. 040 576 8348

Kuva Benecol-juomajauheesta saatavilla osoitteessa http://raisio.mediabank.fi/fi/material/single/15469

Raisio Oyj

Raisio on kansainvälinen kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raision toiminnot on jaettu kahteen yksikköön: Brändit ja Raisioagro. Konsernin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Iso-Britannia, Tšekki, Venäjä ja Puola. Kolesterolia alentavien Benecol-tuotteiden markkinat ovat maailmanlaajuiset. Raisio Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Raision liikevaihto vuonna 2014 oli 494 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on noin 1900 henkilöä. Raision parhaiten tunnettuja brändejä ovat Benecol, Benemilk, Elovena, Honey Monster, Fox’s ja Poppets. Benemilk-rehut maidontuotantoon ja Benecol kolesterolin alentamiseen ovat Raision huippuinnovaatioita. Lisätietoja Raisiosta löytyy osoitteesta www.raisio.com

Jakelu
NASDAQ OMX
Keskeiset mediat
www.raisio.com

Kuvat:

Benecol-juomajauhe Kiinan markkinoilla
Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company

Jätä kommentti

facebook twitter