Etusivu » AFARAK GROUPIN VLAKPOORTIN KAIVOS ALOITTAA KOELOUHINNAN

AFARAK GROUPIN VLAKPOORTIN KAIVOS ALOITTAA KOELOUHINNAN

Afarak Group

AFARAK GROUPIN VLAKPOORTIN KAIVOS ALOITTAA KOELOUHINNAN

Afarak Group Oyj, pörssitiedote, 29.6.2015 klo 9.30

AFARAK GROUPIN VLAKPOORTIN KAIVOS ALOITTAA KOELOUHINNAN

 
Afarak Group Oyj (“Afarak” tai “Yhtiö”) (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR) ilmoittaa, että Yhtiö on aloittanut koelouhinnan Vlakpoortin avolouhoksella Etelä-Afrikassa. Avolouhoksessa on mittausten perusteella arvioitu olevan yhteensä 1,9 miljoonan tonnin kromiittivarannot, kuten Yhtiön varantoja koskevasta raportista ilmenee. Avolouhoksen käyttöaika on viisi vuotta. Yhtiö odottaa pääsevänsä täysimittaiseen tuotantoon vuonna 2016, kun haettu kaivosoikeus on myönnetty.
  
Yhtiö hankki Vlakpoortin omistus-, malminetsintä- ja muut oikeudet vuonna 2013. Kaivos sijaitsee osoitteessa The Farm Vlakpoort 388KQ lähellä Northamin kaupunkia Limpopon provinssissa Etelä-Afrikassa. Kiinteistön omistaa Afarak South Africa (Pty) Ltd, joka on Afarakin 100 %:sesti omistama tytäryhtiö. Malminetsintäoikeus kuuluu Destiny Spring Investments 11(Pty) Ltd:lle, joka on Afarakin 73,33 %:sesti omistama tytäryhtiö.
 
 
AFARAK GROUP OYJ
Alistair Ruiter
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Afarak Group Oyj
Alistair Ruiters, toimitusjohtaja,  puh. +358 50 372 1130 (Helsingin toimisto), aruiters@afarak.co.za

Afarak Group on kaivos- ja mineraaliyhtiö, joka tavoittelee vakaata kasvua. Yhtiöllä on erikoismetalliliiketoimintaa Etelä-Euroopassa ja rautametalliliiketoimintaa Etelä-Afrikassa. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Helsingissä (AFAGR) ja Lontoon pörssissä (AFRK).
www.afarakgroup.com

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Lontoon pörssi
keskeiset tiedotusvälineet
www.afarakgroup.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-06-29 08:30 CEST
© Hugin BV.

Permalink: /2015/06/29/AFARAK+GROUPIN+VLAKPOORTIN+KAIVOS+ALOITTAA+KOELOUHINNAN+HUG1932369.html

Jätä kommentti

facebook twitter