Etusivu » Kuba Pancewicz Sanoma Learningin puolalaisen tytäryhtiön Young Digital Planetin toimitusjohtajaksi

Kuba Pancewicz Sanoma Learningin puolalaisen tytäryhtiön Young Digital Planetin toimitusjohtajaksi

Kuba Pancewicz Sanoma Learningin puolalaisen tytäryhtiön Young Digital Planetin toimitusjohtajaksi

Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 26.3.2015 klo 14.55

Kuba (Konrad) Pancewicz (49) on nimitetty Sanoma Learningin puolalaisen tytäryhtiön Young Digital Planetin (YDP) toimitusjohtajaksi 1.4.2015 alkaen. Pancewicz ottaa tehtävän vastaan nykyiseltä väliaikaiselta toimitusjohtajalta Jacques Eijkensiltä.

YDP:n toimitusjohtajana Pancewicz kuuluu Sanoma Learningin johtoryhmään ja raportoi Sanoma Learningin toimitusjohtajalle John Martinille. ”Vankan kansainvälisen johtamis- ja myyntikokemuksensa ansiosta Kuba Pancewiczilla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää YDP:tä eteenpäin johtavana digitaalisten oppimisratkaisujen toimittajana kansainvälisillä markkinoilla”, Martin sanoo.

”YDP on ollut digitaalisen oppimisen kärjessä yli 20 vuoden ajan. Sen innovatiiviset ratkaisut ovat auttaneet lapsia eri puolilla maailmaa kehittämään taitojaan. YDP:n saamat lukuisat kansainväliset palkinnot ovat näkyvä osoitus erinomaisesta arvosta, jota yhtiö on tuottanut opettajille ja oppilaitoksille erityisesti kehittyvillä markkinoilla. Olen innoissani päästessäni mukaan tähän kiinnostavaan liiketoimintaan keskellä sen kansainvälistä laajentumista. Olen myös ylpeä liittymisestäni oppimisen kehittämistä innokkaasti ajavien ammattilaisten tiimiin”, Kuba Pancewicz sanoo.

Lisätietoja

Alice Beijersbergen, Communications Director, Sanoma Learning, p. + 31 653 549 361, alice.beijersbergen@sanoma.com

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanomalla on oppimisliiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jätä kommentti