Etusivu » ASPOCOMP GROUP OYJ:N HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN

ASPOCOMP GROUP OYJ:N HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN

Aspocomp Group Oyj

Pörssitiedote

ASPOCOMP GROUP OYJ:N HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN

Espoo, Suomi, 2015-03-26 11:35 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Aspocomp Group Oyj, Pörssitiedote, 26.3.2015 klo 12.35

Aspocomp Group Oyj:n hallitus on tänään järjestäytymiskokouksessaan valinnut uudelleen Päivi Marttilan yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajaksi valittiin Kaarina Muurinen.

Hallitus on kokouksessaan arvioinut jäsentensä riippumattomuuden Suomen listayhtiöiden hallintokoodin mukaisesti ja todennut, että kaikki jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista.

Koska yhtiön liiketoiminnan laajuus ei sitä edellyttänyt, valiokuntia ei perustettu.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mikko Montonen, puh. 020 775 6860, mikko.montonen(at)aspocomp.com.

ASPOCOMP GROUP OYJ

Mikko Montonen

toimitusjohtaja


Jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet


www.aspocomp.com


Aspocomp – piirilevyteknologiayhtiö

Aspocomp myy ja valmistaa korkean teknologian piirilevyjä toteuttaen asiakkaiden piirilevytarpeet kokonaisvaltaisesti. Aspocompin kokeneet ammattilaiset auttavat asiakkaitamme optimoimaan tarvitsemansa piirilevyt niin suorituskyvyltään kuin kustannustehokkuudeltaankin. Trimmatut tuotantolinjamme valmistavat haastavimmatkin piirilevyt lyhyimmällä mahdollisella läpimenoajalla. Tarjoamme asiakkaillemme palveluliiketoiminnan keinoin teknologiaratkaisuja ja kilpailukykyisempiä tuotteita yhdestä osoitteesta, teknologiasta ja määrästä riippumatta.

Piirilevy on pääasiallinen liitäntämenetelmä elektronisissa laitteissa. Useimmissa elektronisissa laitteissa piirilevy toteuttaa komponenttien välisen kytkennän sekä toimii komponenttien asennusalustana. Aspocompin tuotteita käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Jätä kommentti