Etusivu » Välimiehet nimetty Vaconin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevassa lunastusasiassa

Välimiehet nimetty Vaconin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevassa lunastusasiassa

Vacon Plc

Välimiehet nimetty Vaconin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevassa lunastusasiassa

Vacon Oyj, Pörssitiedote, 18.2.2015 klo 15.10

Vacon Oyj (“Vacon”) on tänään vastaanottanut seuraavat tiedot Oy Danfoss Ab:lta.

Keskuskauppakamarin lunastuslautakunta on määrännyt kolmijäsenisen välimiesoikeuden ratkaisemaan muiden kuin Oy Danfoss Ab:n omistuksessa olevien Vaconin osakkeiden lunastusoikeutta ja lunastushintaa koskevat erimielisyydet. Välimiesoikeuden muodostavat puheenjohtajana professori Seppo Villa, professori Vesa Annola ja asianajaja Tarja Wist.

Oy Danfoss Ab ilmoitti 25.11.2014, että sen omistus Vaconin osakkeista ja äänimäärästä on ylittänyt yhdeksän kymmenesosaa (9/10), ja että se käyttää osakeyhtiölain mukaista oikeutta lunastaa muiden Vaconin osakkeenomistajien kaikki osakkeet. Oy Danfoss Ab:n tarjoama lunastushinta on 34,00 euroa osakkeelta, mikä vastaa Oy Danfoss Ab:n 12.9.2014 julkistetussa vapaaehtoisessa julkisessa ostotarjouksessa maksamaa vastiketta.

VACON OYJ

Lisätietoja:

  • Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Sebastian Linko, Vacon Oyj, puh. 040 8371 634, sebastian.linko(at)vacon.com

Vacon lyhyesti

Vaconin toimintaa ohjaa intohimo kehittää, valmistaa ja myydä maailman parhaita taajuusmuuttajia ja inverttereitä – ja tarjota asiakkailleen koko tuotteen elinkaaren kattavia palveluita. Taajuusmuuttajamme mahdollistavat optimaalisen prosessinohjauksen ja sähkömoottorikäyttöjen energiataloudellisuuden. Vaconin invertterit ovat avainasemassa, kun energiaa tuotetaan uusiutuvista energianlähteistä. Vaconilla on tuotantoa ja tuotekehitystä Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa sekä myyntiyhtiöt 32 maassa. Lisäksi Vaconilla on myynti- ja huoltoedustusta lähes 90 maassa. Vuonna 2014 Vaconin liikevaihto oli 409,4 milj. euroa, ja yhtiön palveluksessa oli maailmanlaajuisesti noin 1600 henkilöä. Vacon Oyj:n osakkeet (VAC1V) noteerataan Helsingin pörssin (NASDAQ OMX Helsinki) päälistalla. Vacon on osa Danfoss-konsernia.

Driven by Drives, www.vacon.fi

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Finanssivalvonta

Keskeiset tiedotusvälineet

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-02-18 14:10 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/02/18/V%C3%A4limiehet+nimetty+Vaconin+v%C3%A4hemmist%C3%B6osakkeiden+lunastamista+koskevassa+lunastusasiassa+HUG1895439.html

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!