Etusivu » SATOlle lähes 400 uutta vuokra-asuntoa rakenteille

SATOlle lähes 400 uutta vuokra-asuntoa rakenteille

SATO Oyj

Lehdistötiedote

SATOlle lähes 400 uutta vuokra-asuntoa rakenteille

Helsinki, Finland, 2015-02-18 14:05 CET (GLOBE NEWSWIRE) — SATO Oyj, Lehdistötiedote, 18.2.2015 klo 15.05

Asuntosijoitusyhtiö SATO teki päätökset vuoden 2014 lopussa ja kuluvan vuoden alussa lähes 400 uuden vuokra-asunnon aloituksista. Rakenteille lähtevistä kodeista pääosa sijaitsee pääkaupunkiseudulla.


Liiketoimintajohtaja Tuula Entelä SATOsta:

– Strategisena tavoitteenamme on kasvattaa SATOn asunto-omaisuuden arvo neljään miljardiin euroon vuoteen 2020 mennessä. Tavoitteen saavuttamiseksi investoimme noin 200 miljoonaa euroa vuosittain.

– Vuokra-asuntojen tarve on suurinta pääkaupunkiseudulla, jossa myös arvonnousuodotukset ovat parhaat. Vuodenvaihteessa aloitetut kohteet sijaitsevat mm. Helsingissä Jätkäsaaressa, Espoossa Saunalahdessa ja Vantaalla Rajakylässä. Myös ensimmäinen kohteemme uuteen kehittyvään Vantaan Keimolanmäen kaupunginosaan on käynnistetty ja Helsingin Etu-Töölöön nousevat korkeatasoiset viiden tähden SATO VuokraKodit.

– SATOlla on lisäksi suunnitteilla investointeja esimerkiksi Espoon Perkkaan alueelle ja energiatehokas talo Espoon Soukkaan.


2000-luvulla SATO on ollut suurin asuntoinvestoija Suomessa. Olemme hankkineet noin 13 500 vuokra-asuntoa arvoltaan yhteensä noin 1,9 miljardia euroa. Hankinnat on tehty ostamalla asuntoja vanhasta asuntokannasta ja tuottamalla satoja uusia asuntoja vuosittain. 2000-luvulla toteutettujen hankintojen avulla on pystytty tarjoamaan koti noin 25 000 asukkaalle.


Lisätietoja:

SATO Oyj

Liiketoimintajohtaja Tuula Entelä, p. 0201 34 4007 ja 0400 612 914


www.sato.fi

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista asuntosijoitusyhtiöistä. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 24 200 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 312,3 miljoonaa euroa, liikevoitto 191,3 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 152,2 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden arvo on noin 2,5 miljardia euroa.

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!