Etusivu » Innofactorin vuoden 2014 tilinpäätöstiedotteen julkaiseminen

Innofactorin vuoden 2014 tilinpäätöstiedotteen julkaiseminen

Innofactor

Tulosjulkistamisajankohdat

Innofactorin vuoden 2014 tilinpäätöstiedotteen julkaiseminen

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 18.2.2015 klo 12.00

Innofactor julkaisee vuoden 2014 tilinpäätöstiedotteen tiistaina 24.2.2015 noin klo 8.30.

Innofactor järjestää 24.2.2015 klo 9.00 tilinpäätöstiedotetta käsittelevän tiedotustilaisuuden medialle, sijoittajille ja analyytikoille suomeksi yhtiön toimitiloissa osoitteessa Keilaranta 9, Espoo. Katsauksen esittelevät toimitusjohtaja Sami Ensio ja talousjohtaja Janne Martola. Tilaisuuden esitysaineisto on saatavilla Innofactorin verkkosivuilla tilaisuuden jälkeen.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen etukäteen joko sähköpostitse osoitteeseen ir@innofactor.com tai soittamalla numeroon 050 575 6120 (Tuija Österberg).

Innofactor järjestää lisäksi analyytikoille, medialle ja sijoittajille englanniksi puhelinkonferenssin 24.2.2015 klo 16.00. Rekisteröityminen osoitteessa ir@innofactor.com tiistaina 24.2.2015 klo 12 mennessä.

Espoossa 18.2.2015

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja


Lisätietoja:

Janne Martola, talousjohtaja

Innofactor Oyj

Puh. 050 359 0844

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset mediat


www.innofactor.fi

Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-pohjaisten IT-ratkaisujen toimittajia. Innofactor toimittaa asiakkailleen liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ja ylläpitopalveluja systeemi-integraattorina sekä kehittää omia ohjelmistotuotteita ja -palveluita. Oman tuotekehityksen painopistealueena ovat Microsoftin Windows Azure -pohjaiset pilviratkaisut. Innofactorin asiakkaina on yli 1 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja muualla Euroopassa. Yhtiössä työskentelee noin 400 innostunutta ja osaavaa henkilöä useissa toimipisteissä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Innofactorin liikevaihdon kasvu 2009–2013 on ollut keskimäärin 43 prosenttia vuosittain. Kauppalehti ja Balance Consulting valitsivat Innofactorin vuoden 2013 menestyneimmäksi pörssiyhtiöksi Suomessa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia.

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!